Λιάσος: «Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο - Καμία σχέση αυτό που λέτε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 31.1.2022
Λιάσος: «Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο - Καμία σχέση αυτό που λέτε»

Διαβάστε όσα ανέφερε ο προπονητής του Άρη Λιάσος Λουκά στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ με 2-1.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Έγινε πάρα πολύ καλό παιχνίδι, συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο μπήκαμε και δώσαμε ρυθμό, δημιουργήσαμε 2-3 προϋποθέσεις, μετά ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να πάει στη μετάβαση, δυστυχώς δεν καταφέραμε να αναχαιτίσουμε τον αντίπαλο κι είναι δική μου ευθύνη γιατί δουλέψαμε στην προπόνηση άρα κάτι δεν κάναμε καλά. Μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΛ είχε ένα 15λεπτο, έβαλε δεύτερο θα μπορούσε και τρίτο, ήταν κενό διάστημα για εμάς. Μετά χάσαμε κλασικές ευκαιρίες να μπούμε πιο νωρίς στο παιχνίδι. Στο δεύτερο, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για την προσπάθεια, έκαναν πάρα πολύ καλό παιχνίδι, πολλές προϋποθέσεις και κλασικές ευκαιρίες. Σκοράραμε, είχαμε χρόνο, συνεχίσαμε την πίεση μέχρι το τέλος, δυστυχώς λίγο η πίεση του χρόνου, λίγο οι κακές επιλογές, δεν είχαμε καθαρό μυαλό για το δεύτερο γκολ που θα διεκδικούσαμε ακόμα και τη νίκη. Πιστεύω στους παίκτες, φάνηκε και στο γήπεδο. Δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, συγχατητήρια στην ΑΕΛ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου για την αντίδραση και το ποδόσφαιρο που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και βοήθησε. Η επόμενη μέρα είναι πολύ πίο σημαντική, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Ο Άρης είναι εδώ, έχουμε πολύ καλή ομάδα, θα πάμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε το δεύτερο γκολ: «Τα τελευταία λεπτά επιλέξαμε γεμίσαμε την περιοχή, είχαμε και παίκτες γύρω από τη νπεριοχή, ήταν θέμα επιλογής, καθαρού μυαλού, είχαμε και φάσεις που η μπάλα ήταν κάτω στο έδαφος, δεν είχαμε το τέλειωμα, την τελική πάσα, συμβαίνυον αυτά, ο αντίπαλος έκλεισε καλά τις γραμμές, αμύνθηκε μαζικά, μια ομάδα ήταν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο κι αν σκόραρε κάποια ομάδα θα ήμασταν εμείς»


Για το ότι δήλωσε πως περίμενε πώς θα παίξει η ΑΕΛ και πως ήταν διαβασμένοι, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε δύο γκολ κι αν θεωρεί πως η ΑΕΛ τους έπιασε αδιάβαστους ή αν υπερτίμησαν τις δυνάμεις τους: «Καμία σχέση αυτό που λέτε, μόλις ξεκίνησα είπα ότι ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα πάει σε τρανζίσιον απλά ποτέ δεν παίζεις μόνος σου, έχει και η ΑΕΛ καλούς παίκτες, είναι καλή ομάδα, εκμετεαλλεύτηκε αυτή τη συνθήκη με την ποιότητά της κι έβαλε δύο γκολ, που τα δεχθήκαμε εύκολα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Μας έκανε τη ζημιά, μπορούσε να βάλει και τρίτο. Αλλά είχαμε και εμείς κλασικές στο πρώτο ημίχρονο, συνεχίσαμε και στο δεύτερο, τα παιδιά έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις κι είμαι χαρούμενος που δεν τα παρατάμε ποτέ, παλέψαμε μέχρι το τέλος για ένα παιχνίδι που για πολλούς ήταν χαμένο, μπορούσαμε και να το γυρίσουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Πέρασαν από φαράγγι και καταράκτες πριν το ρεπό!

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Σπιλέφσκι: «Είμαι ικανοποιημένος...»

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του και κόλλησε στο μηδέν

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες

Εκτός προπόνησης ο Βανά Άλβες