Δύο μήνες πριν προβλημάτισε o Aπόλλωνας, τώρα όχι
ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΛΤΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στο «Αμμόχωστος». Αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΖ την ερχόμενη Κυριακή (22/10, 19:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλει είναι να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα και κυρίως διαφορετική εικόνα από εκείνο το παιχνίδι στις 27 Aυγούστου με τη Νέα Σαλαμίνα στο ίδιο γήπεδο.
Τότε, οι γαλάζιοι με τον Μπογκντάν Αντόνε στον πάγκο πραγματοποίησαν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι και εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Αμμοχώστου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο ματς ήταν και το τελευταίο του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να διαδέχεται τον Αντόνε και να μεταμορφώνει προς το καλύτερο την εικόνα του Απόλλωνα.
Μετά από περίπου δύο μήνες λοιπόν επιστρέφει στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας για να αντιμετωπίσει μία πολύ επικίνδυνη ομάδα όπως η ΑΕΖ. Οι ποδοσφαιριστές του Μιλόγεβιτς βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό επομένως που πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν συνέχεια. Μόνο που πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί στην άμυνά τους, αφού απέναντί τους έχουν μία ομάδα που δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω.