Τραυματίστηκε και ο Μαυρίας στην ίδια προπόνηση με τον Αλεσάμι

Δημοσιευτηκε:

Τραυματίστηκε και ο Μαυρίας στην ίδια προπόνηση με τον Αλεσάμι

Επισημοποιήθηκεκαι από τον Απόλλωνα ότι ο Χαϊτάμ Αλεσάμι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, μετά από τραυματισμό του στην προπόνηση της Δευτέρας. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής υπέστη ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού και κάκωση του έσω πλαγίου συνδέσμου.

Το κακό συνεχίστηκε για τους γαλάζιους αφού τραυματίας από την ίδια προπόνηση αποχώρησε και ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος υπέστη μωλωπισμό στον μηρό και η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης (09/02) με την Καρμιώτισσα είναι αμφίβολη.

Αναμονή για το αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν υπάρχει και για τους Χάμπο και Ρομπέρζ, με τους δυο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος. Όσον αφορά στον Ίσρα Κολ αναμένεται να είναι σε θέση να βοηθήσει σε δύο εβδομάδες.