Τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα - Οι τιμές, οι φάσεις και τα προνόμια

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 30.6.2022
Τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα - Οι τιμές, οι φάσεις και τα προνόμια

Όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, η διάθεση των οποίων αρχίζει την ερχόμενη Τρίτη (5/7), ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.


Η ομάδα της Λεμεσού ενημερώνει μεταξύ άλλων για την τιμολόγηση των εισιτηρίων διαρκείας (όπως και των μεμονωμένων εισιτηρίων), για τις τρεις φάσεις προπώλησης και για τα προνόμια που θα έχουν οι κατόχοι.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών:


H Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι από το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης (05/07, 15:00) αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.


Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας σε δημοσιογραφική διάσκεψη.


Η διαδικασία προτεραιότητας θα χωριστεί σε τρεις φάσεις:


Α’ Φάση:


Από τις 5 Ιουλίου μέχρι τις 11 Ιουλίου, θα αρχίσει η πρώτη φάση, κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας κατηγορίας ELITE, VIP και VIP YOUTH της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θα έχουν αποκλειστική προτεραιότητα για να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους, επιλέγοντας όποια θέση επιθυμούν στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.


Η διάθεση των VIP θέσεων, θα γίνεται αποκλειστικά από το Apollon Official Store.


Β’ Φάση:


Από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 18 Ιουλίου, θα αρχίσει η δεύτερη φάση, κατά την οποία οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας κατηγορίας BLUE, TEENS και JUNIOR CLUB της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους, επιλέγοντας τη θέση τους. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών BLUE, TEENS και JUNIOR CLUB θα γίνεται από το Apollon Official Store και διαδικτυακά στο https://tickets.apollon.com.cy.


Γ’ Φάση:


Στις 20 Ιουλίου αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για όλο το φίλαθλο κοινό για τις εναπομείνασες θέσεις του γηπέδου.


Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει είτε στο Apollon Official Store είτε διαδικτυακά στο https://tickets.apollon.com.cy.


Με δεδομένο ότι ο Απόλλωνας εισέρχεται σε νέο γήπεδο στο οποίο θα τηρηθεί αυστηρά η διαδικασία της ταξιθέτησης και για διευκόλυνση των οικογενειών, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δικαίωμα αγοράς δύο επιπλέον εισιτηρίων (κατά την περίοδο της προτεραιότηταςαποκλειστικά και μόνο για τις κατηγορίες VIP YOUTHTEENS και JUNIOR CLUBστην κανονική τιμή αγοράς με την προσκόμιση των απαραίτητων πιστοποιητικών (πολιτική ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης, στρατιωτική ή φοιτητική ταυτότητα) / (Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διεξάγεται MONO από το Apollon Official Store και όχι διαδικτυακά).


Λόγω της ενδεχόμενης καθυστέρησης παράδοσης του νέου γηπέδου Λεμεσού, τα εισιτήρια διαρκείας κατηγορίας BLUE, TEENS και JUNIOR CLUB θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο Τσίρειο στάδιο.


Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP και VIP YOUTH της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 οι οποίοι θα ανανεώσουν την κάρτα τους, θα διατηρήσουν τη θέση τους στο Τσίρειο στάδιο ενώ θα τους δίνεται ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας το οποίο θα χρησιμοποιούν για την δωρεάν είσοδό τους στο Τσίρειο.


Ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας θα δοθεί και στους νέους κάτοχους εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP και VIP YOUTH  το οποίο θα χρησιμοποιούν για την δωρεάν είσοδό τους στο Τσίρειο και και για τη θέση τους σε κεντρικό σημείο του κάτω διαζώματος.ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


Οι τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 έχουν οριστεί ως εξής:ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


*Σημειώνεται ότι οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν κατόπιν απόφασης και σχετικής ανακοίνωσης της εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛτδΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΤΙΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-2022


* Οι πιο πάνω τιμές ισχύουν μόνο για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 οι οποίοι είχαν στα προνόμια τους 20% έκπτωση στην αρχική τιμή.


* Η κάρτα VIP YOUTH ισχύει για παιδιά και μαθητές μέχρι 18 ετών (με ημερομηνία γέννησης από την 01/01/2004 και των οποίων οι γονείς είναι κάτοχοι των καρτών VIP), στρατιώτες και φοιτητές (μέχρι 25 ετών, με ημερομηνία γέννησης από την 01/01/1997). Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση όλων των απαιτούμενων πιστοποιητικών (πολιτική ταυτότητα, πιστοποιητικό γέννησης, στρατιωτική ή φοιτητική ταυτότητα).


* Η κάρτα TEENS ισχύει για παιδιά και μαθητές από 14 μέχρι 18 ετών, στρατιώτες και φοιτητές (μέχρι 25 ετών, με ημερομηνία γέννησης από την 01/01/1997), με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση φοιτητικής κάρτας.


* Η κάρτα Junior Club ισχύει για παιδιά μέχρι 14 ετών (με ημερομηνία γέννησης από την 1/1/2008) με απαραίτητη τη συνοδεία κηδεμόνα.ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


– Όλοι οι αγώνες Πρωταθλήματος της Α’ Φάσης (13 αγώνες).


– Όλοι οι αγώνες Πρωταθλήματος της Β’ Φάσης (5 αγώνες).


– Οι δύο πρώτοι εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου.


– Εξασφαλισμένο εισιτήριο για αγορά σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό αγώνα κυπέλλου.


– Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας*.


– Προτεραιότητα και έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας.


– Προτεραιότητα και έκπτωση για τις επίσημες εκδρομές για τους εκτός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν.


– 15% έκπτωση στο Apollon Official Store


– Ειδικές εκπτώσεις από επιλεγμένες εταιρείες, υπηρεσίες και προϊόντα.


– Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης “Apollon Rewards”.


– Συμμετοχή στο Apollon Media Club (ενημέρωση για τα νέα της ομάδας με SMS και EMAIL).


– Δυνατότητα για online αγορά με πληρωμή μέσω JCC και δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας με Kronos Express την οποία ευχαριστούμε θερμά.


* Σε αγώνες με περιορισμένο διαθέσιμο αριθμό εισιτηρίων, θα ακολουθείται προτεραιότητα μεταξύ των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας (ανάλογα με την κατηγορία) σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ανταμοιβής “Apollon Rewards”.ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ VIP ΚΑΙ VIP YOUTH


Ισχύουν τα πιο πάνω κι επιπρόσθετα τα πιο κάτω:


– 20% έκπτωση στο Apollon Official Store


– Eίσοδος από το VIP entrance του γηπέδου και πρόσβαση στο VIP Lounge του 2ου ορόφου


– Χώρος στάθμευσης


Για τεχνική κι οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εισιτηρίων στα τηλέφωνα 95-114846, 25-746805, Δευτέρα – Παρασκευή (08:30-13:30 και 15:00-18:00) ή με το Apollon Official Store στο 25-351954, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή (09:00-13:00 και 15:00-19:00) και Τετάρτη & Σάββατο (09:00-14:30).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος οκτώ παίκτες από τον Απόλλωνα

Τέλος οκτώ παίκτες από τον Απόλλωνα

Τέλος οκτώ παίκτες από τον Απόλλωνα

Όποιος και να είναι...

Όποιος και να είναι...

Όποιος και να είναι...

Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17

Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17

Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17

Βαριά ήττα για την Εθνική από την Τσεχία

Βαριά ήττα για την Εθνική από την Τσεχία

Βαριά ήττα για την Εθνική από την Τσεχία