Φανούριος: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να καταφερθεί για τον Σωφρόνη»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Φανούριος: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να καταφερθεί για τον Σωφρόνη»

Ενδιαφέρουσα ατάκα από τον Φανούριο Κωνσταντίνου για τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα και νυν του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνη Αυγουστή.


Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, που ήταν καλεσμένος στο PRO-SHOW Podcast της MC Media, κλήθηκε να μιλήσει για τον χαρακτηριστμό λούζερ που προσέδωσαν αρκετοί στην ομάδα, σημειώνοντας αρχικά το εξής: «Ουδέποτε ήμασταν λούζερ. Μας έβαλαν κάποιοι την ετικέτα».


«Εν ο Σωφρόνης που ήταν ο λούζερ;» ρώτησε ακολούθως ο Πανίκος Χατζηλιασής, με τον Φανούριο να απαντά:


«Όχι, τον Σωφρόνη τον σεβόμαστε απεριόριστα. Δεν επιτρέπω τουλάχιστον στον εαυτό μου ή σε οποιονδήποτε φίλο του Απόλλωνα να καταφερθεί για τον Σωφρόνη που μας βοήθησε απίστευτα. Είναι ένας επαγγελματίας προπονητής ο οποίος θα δει πώς θα συντηρήσει την οικογένεια του. Από τον Απόλλωνα έκλεισε τον κύκλο του και έπρεπε να πάει παρακάτω. Άρα τον Σωφρόνη τον αφήνουμε εκτός και τον σεβόμαστε απεριόριστα».