Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ο Απόλλωνας, ανακοίνωσε συνεργασία με το «Charity Idols»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.9.2021

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα, μέσω της οποίας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Charity Idols» μέσω της ιστοσελίδας του οποίου (www.charityidols.com) κάθε μήνα θα δημοπρατείται μία υπογεγραμμένη επίσημη φανέλα των κυανόλευκων.

Αναλυτικά:

Η φανέλα του ποδοσφαιριστή του οποίου το τέρμα θα αναδεικνύεται ως το “Goal of the Month” θα χαρίζεται στον φιλανθρωπικό οργανισμό κι αυτός με τη σειρά του θα τη δημοπρατεί με τα έσοδα να καταβάλλονται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ομάδας μας ή σε μεμονωμένα άτομα τα οποία έχουν ανάγκη για ιατρικούς λόγους.

To «Charity Idols» ιδρύθηκε το 2014, στην Κρήτη με ειδίκευση στη συγκέντρωση πόρων υπέρ κοινωφελών ιδρυμάτων ή/και μεμονωμένων ατόμων που έχουν ανάγκη με κυριότερο μέσο τη δημοπράτηση αθλητικών ενθυμίων. Από το 2014 ένα αξιοσέβαστο ποσό έχει δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ή/και μεμονωμένα άτομα και παιδιά μέσω των δημοπρασιών.

Τον Ιούλιο του 2021, σε συνεννόηση με το ελληνικό Σωματείο, έχει κατατεθεί, με πρωτοβουλία κάποιων συμπολιτών μας σχετική αίτηση στον Έφορο Σωματείων Κύπρου, ούτως ώστε το Charity Idols να μεταφερθεί και επίσημα στην Κύπρο ως ανεξάρτητο Σωματείο με τον τίτλο Charity Idols Cyprus και με το οποίο αφού ολοκληρωθεί η επίσημη εγγραφή του θα συνεχιστεί η συνεργασία, καθώς ο τρόπος λειτουργίας θα παραμείνει ακριβώς ο ίδιος και θα χρησιμοποιείται για τη διενέργεια των δημοπρασιών, η ίδια πιο πάνω ιστοσελίδα με το ελληνικό Σωματείο.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού, διαχρονικά συμπαρίσταται στην προσπάθεια που καταβάλουν φιλανθρωπικοί οργανισμοί και ιδρύματα, με απώτερο στόχο την βοήθεια ευπαθών ομάδων του κοινωνικού συνόλου.

Mόνο για τέσσερις μέρες στον Απόλλωνα ο Ουρί

Το ευχαριστώ του ΠΑΣΠ στην ΚΟΠ για την ασφάλιση

Yπάρχουν κενά στον Απόλλωνα, αλλά υπάρχει ευελιξία

ΒΙΝΤΕΟ: Σπουδαία κίνηση από μέλη του Απόλλωνα