«Επίθεση» ΑΠΟΕΛ σε προέδρους-Ανόρθωση και «ο κ.Καραγιάννης παραποίησε γεγονότα, ψευδείς αναφορές για να τιμωρηθούμε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 20.4.2022
«Επίθεση» ΑΠΟΕΛ σε προέδρους-Ανόρθωση και «ο κ.Καραγιάννης παραποίησε γεγονότα, ψευδείς αναφορές για να τιμωρηθούμε»

Άμεση είναι η απάντηση του ΑΠΟΕΛ στις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Το διοικητικό συμβούλιο των γαλαζοκιτρίνων εξέδωσε ανακοίνωση, αφήνοντας αιχμές προς άλλους προέδρους, την Ανόρθωση, ενώ κάνει ολομέτωπη επίθεση στην διαιτητική ομάδα σε όσα καταγράφηκαν στο φύλο αγώνος, μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση.


Αναλυτικά:

Μετά τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ, με τη διαιτησία ενός ανεκδιήγητου διαιτητή, που αποφάσισε να «καταστρέψει» την προσπάθεια της ομάδας μας, για συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μια σοβαρή και ήπια στάση παρά τις όποιες προκλήσεις υπήρξαν.

Ειδικά από αυτούς που μέσα σε μια νύκτα αποφάσισαν να μετατραπούν, από κατήγοροι του Νεοκλέους, σε υπερασπιστές του. Λες και νόμιζαν ότι έχουμε κοντή μνήμη και δε θυμόμαστε τις ανακοινώσεις και τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις τους, όταν καλούσαν σε πολύμηνη τιμωρία του εν λόγω διαιτητή όταν η δική τους ομάδα, αδικείτο από τον συγκεκριμένο, για μια και μόνο φάση. Ή θα ξεχάσουμε ότι πρόεδροι ομάδων απειλούσαν δια αέρος, τη σωματική ακεραιότητα διαιτητών επειδή είχαν παράπονο, για μια φάση.

Η «ενορχήστρωση» του έργου που είδαμε να διαδραματίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είχε βεβαίως και συνέχεια αφού μετά την «ιστορική απόδοση» του διαιτητή από την Λεμεσό, παραλάβαμε και τις παραπομπές που προέκυπταν μέσα από την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, Γιάννη Καραγιάννη. Ο οποίος προέρχεται και αυτός από την ίδια πόλη, με τον διαιτητή. Μια έκθεση που παραδόθηκε στην ΚΟΠ, όχι άμεσα αλλά λίγες μέρες μετά τον αγώνα και ήταν γεμάτη από ψευδείς αναφορές, που είχαν μόνο ένα στόχο. Να τιμωρήσουν ποδοσφαιριστές μας, αποδεκατίζοντας ουσιαστικά την ομάδα μας.

Αυτός ο «κύριος» νόμισε ότι γράφοντας όλα αυτά τα ψεύδη, θα ολοκλήρωνε το «έργο» του Νεοκλέους και θα έβγαζε την ομάδα μας πέρα από το θεσμό του κυπέλλου και από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Δεν έλαβε όμως υπόψη του, ένα σημαντικό παράγοντα. Ότι τα βίντεο που υπήρχαν και που αφορούσαν στις στοχευόμενες αναφορές του, θα τον διέψευδαν ολοκληρωτικά. Ο κ. Καραγιάννης είναι ξεκάθαρο ότι παραποίησε γεγονότα, καταγράφοντας στην έκθεση του ενέργειες που δεν έγιναν ποτέ, με ένα και μοναδικό στόχο. Να παραπεμφθούν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, με ψευδείς αναφορές και να τιμωρηθούν.

Το νομικό μας τμήμα, όλες αυτές τις μέρες που ακολούθησαν, συγκέντρωσε όλα τα βίντεο που υπήρξαν από τα συμβάντα και τα συμπεριέλαβε, στη συνολική γραπτή του θέση, προς τον Αθλητικό Δικαστή. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, όλων των γεγονότων, ζητήσαμε την Πέμπτη 14/04 από την Ανόρθωση, μετά από σχετική οδηγία της Αστυνομίας, να μας αποσταλεί το οπτικοακουστικό υλικό παρακολούθησης του αγωνιστικού χώρου, από το σφύριγμα της λήξης και μέχρι την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών μας, για τα αποδυτήρια. Η Ανόρθωση, ανταποκρίθηκε, την Δευτέρα 18/04 (όταν ολοκληρώθηκε η κατάθεση της γραπτής μας θέσης προς τον Αθλητικό Δικαστή) αναφέροντας ότι θα μας έστελνε το υλικό, όταν ο τεχνικός της, θα μπορούσε να το αποστείλει. Σημειώνουμε ότι αυτό δεν έγινε ποτέ.

Είναι ξεκάθαρο από όλο το οπτικοακουστικό υλικό που έχει κατατεθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή, ότι ο παρατηρητής του αγώνα Γιάννης Καραγιάννης, παραμόρφωσε τα γεγονότα για να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις προς τα δικαστικά όργανα της ΚΟΠ. Αναμένουμε από την ομοσπονδία, να κρίνει μετά από όλες αυτές τις ενέργειες του συγκεκριμένου ατόμου, αν αυτός ο κύριος έχει οποιαδήποτε θέση στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Και περισσότερα από όλα, αναμένουμε να διαπιστώσουμε τι κρύβεται πίσω από τη συγγραφή αυτής της έκθεσης που είχε ως μοναδικό στόχο να αποδεκατίσει την ομάδα μας. Αν ήταν απλά ανικανότητα αντίληψης γεγονότων τότε θα το δεχόμασταν. Όμως από τη στιγμή που δεν παράδωσε την έκθεση του άμεσα και επέλεξε να την «μαγειρέψει» τότε του καταλογίζεται δόλος. Και αυτό το έκανε ενάντια, στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Είναι φανερό μετά και από τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή ότι κάποιοι «πέφτουν στα μαλακά» ακόμα και μετά από δημόσιες απειλές προς διαιτητές ενώ υπάρχει υπερευαισθησία σε ό,τι αφορά και μόνο στην λέξη ΑΠΟΕΛ. Πόσο μάλλον όταν παράγοντες του ΑΠΟΕΛ κατηγορούνται για παρόμοιες «παραβάσεις» ενώ ποδοσφαιριστές του καταγγέλλονται με ψευδείς αναφορές. Είναι επίσης προφανές ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έκανε τη δουλειά της. Αν όμως νομίζετε ότι με αυτό τον τρόπο, θα πλήξετε τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ, να ξέρετε ότι αυτό που πετύχατε είναι να μας κάνετε ακόμα πιο δυνατούς.

Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει και δε θα αφήσουμε κανένα να προσβάλλει και να στοχοποιεί την ομάδα μας. Και όσοι νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν «διάσημοι» εις βάρος μας, τους πληροφορούμε ότι είναι πολύ μικροί απέναντι στο όνομα του ΑΠΟΕΛ.

Βρισκόμαστε 4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, να πραγματοποιήσουμε τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανατροπή που έχει επιτευχθεί από καταβολής του. Γιατί μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Καλούμε τον κόσμο μας, να κατακλύσει τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε και να αποδείξει σε αυτούς που νομίζουν ότι «ο Βασιλιάς είναι γυμνός» πως ο Βασιλιάς είναι ΕΔΩ. Και θα είναι ΠΑΝΤΑ.

Ραντεβού την Κυριακή 30/04, στο ΓΣΠ. ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του.

* Τις €45,000 που προκύπτουν από τα χρηματικά πρόστιμα, θα τις πληρώσει ο κ. Καραγιάννης, με τα ψεύδη που έγραψε ή ο κ. Νεοκλέους; Επί των συγκεκριμένων κυρίων αλλά και την μη ισομερή αντιμετώπιση από πλευράς Αθλητικού Δικαστή, θα επανέλθουμε εν ευθέτω χρόνο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Εκεί έβαλαν τον... πήχη στον ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας

Εκεί έβαλαν τον... πήχη στον ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας

Εκεί έβαλαν τον... πήχη στον ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια διαρκείας

O AΠΟΕΛ «αποκάλυψε» την... έκπληξη

O AΠΟΕΛ «αποκάλυψε» την... έκπληξη

O AΠΟΕΛ «αποκάλυψε» την... έκπληξη

Η γαλαζοκίτρινη ανάρτηση που έφτιαξε «σενάρια» και η... βενζίνη μέσω των διαρκείας

Η γαλαζοκίτρινη ανάρτηση που έφτιαξε «σενάρια» και η... βενζίνη μέσω των διαρκείας

Η γαλαζοκίτρινη ανάρτηση που έφτιαξε «σενάρια» και η... βενζίνη μέσω των διαρκείας

Πού παραπέμπει η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ...

Πού παραπέμπει η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ...

Πού παραπέμπει η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ...