«Ούτε υπήρξε πιθανότητα να σταματήσουμε - Σήμερα η ομάδα έστειλε μηνύματα...»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Ούτε υπήρξε πιθανότητα να σταματήσουμε - Σήμερα η ομάδα έστειλε μηνύματα...»

Διαβάστε όσα δήλωσε στη Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μετά το διπλό στο Παραλίμνι επί της Ένωσης (2-1) όπου ο Οκριασβίλι επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα σκοράροντας δις.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο μπορείς να κρατήσεις πολλά πράγματα για να σχολιάσεις και να αξιοποιήσεις, η ουσία ήταν οι τρεις βαθμοί και κατακτήθηκαν, δύσκολα όπως πήγε στο τέλος όμως ήταν αναμενόμενο ώς έναν βαθμό. Σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιρικά θα σταθεί ο προπονητής σε λίγο, εμείς στεκόμαστε στο ότι η ομάδα μας κυριάρχησε και κέρδισε σε ένα δύσκολο γήπεδο. Διαμορφώθηκαν κάποιες συνθήκες πιο ευνοϊκές στη βαθμολογία και τώρα Δόξα, ακολούθως ο πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου κι αναλόγως με το πρόγραμμα στη δεύτερη φάση θα σκεφτούμε τη συνέχεια. Ούτε υπήρξε ποτέ πιθανότητα η ομάδα να σταματήσει να παλεύει για τους στόχους που έχουν τεθεί. Νομίζω σήμερα η ομάδα έστειλε και μηνύματα ως προς το ποια είναι η ποιότητα και η δυναμική της. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια».


Για τη θετικότατη επιστροφή Οκριασβίλι κι αν η αλλαγή του ήταν αναγκαστική: «Aυτά θα τα δούμε από αύριο. Το ζητούμενο ήταν να είναι καλά και να μπει ξανά στο γήπεδο. Όλα τα υπόλοιπα συνοδεύουν την καριέρα του, το όνομά του και είναι αναμενόμενο. Δεν είναι έκπληξη να παίζει καλά ένας τόσο ποιοτικός παίκτης, το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν διαθέσιμος, τώρα που είναι έχει άλλη μια εξαιρετική επιλογή ο προπονητής αλλά δεν θέλω να ξεχωρίσω οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, η ομάδα σήμερα ήταν όπως έπρεπε στην ολότητά της».