«Μαχητές»: «Να πέσουν κεφάλια, μεταφέραμε στον πρόεδρο...»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Μαχητές»: «Να πέσουν κεφάλια, μεταφέραμε στον πρόεδρο...»

Ανακοίνωση με αφορμή την ήττα της Κυριακής από τον Απόλλωνα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι στο Τσίρειο μικρογραφία των τελευταίων ετών.


Οι «Μαχητές» σημειώνουν ότι πρέπει να πέσουν κεφάλια ασχέτως πόστου και φήμης που κουβαλά ο κάθε ένας ενώ αναφέρουν πως συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και του μετέφεραν τους προβληματισμούς του κόσμου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Προσπαθώντας να παραμείνουμε ήρεμοι και σοβαροί μετά την αποτυχία και το στραπάτσο της Κυριακής προτιμήσαμε να μην τοποθετηθούμε χθες αλλά σήμερα με καθαρό μυαλό. 


Η παρουσία της ομάδας μας την Κυριακή είναι μια μικρογραφία της ομάδας των τελευταίων ετών. Κάθε καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει με θετικά αποτελέσματα και καλό απολογισμό βαθμών και στο 2ο μισό να παρουσιάζεται μια διαφορετική ομάδα με μια πρωτοφανής ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ που δυσκολεύει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων κάθε χρονιάς. Αυτό έγινε και στον προχθεσινό αγώνα. Πλήρης ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. Εμείς δεν θα σταθούμε σε άτομα γιατί ξέρουμε ότι μια ομάδα για να θέλει να πετύχει, κερδίζει σαν ομάδα και χάνει σαν ομάδα. Αν μια ομάδα χρειάζεται να βελτιώσει πράγματα και καταστάσεις είναι άλλη κουβέντα και ναι στην δική μας πρέπει να πέσουν κάποια κεφάλια. Ολίγον μας ενδιαφέρει ποιος είναι και τι πόστο κατέχει ή την φήμη που κουβαλά. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είναι πάνω απ´όλους και όλα. 


Το έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι παρά την απουσία μας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για προβλήματα εντός της ομάδας που ανησυχούν τον κόσμο να επεμβαίνουμε και να βρίσκουμε ή να προτείνουμε λύσεις. Μεσοβδόμαδα συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο της ομάδας και διάφοροι προβληματισμοί μεταφέρθηκαν από τον Σύνδεσμο στην διοίκηση και από εκεί θα πάρουν το δρόμο τους. Όσα θέματα μας αποστέλλονται από τον κόσμο μεταφέρονται γιατί αυτός είναι ο σκοπός ενός οργανωμένου συνόλου. Να εκπροσωπεί επάξια τον κόσμο του.


Την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία έπρεπε να διαχειριστούμε πάμπολλες καταστάσεις μετά από αποτυχίες. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της και μετά από ήττες ήταν αυτός που έπρεπε να βρει το σθένος να παραμείνει δίπλα της να την στηρίξει, ειδικότερα οι οργανωμένοι οπαδοί. Εξού και η προχθεσινή κίνηση με την υποδοχή στο λεωφορείο. Το μήνυμα που θέλαμε να στείλουμε προχθές ήταν ξεκάθαρο και αυτό αναγραφόταν στο πανί που σηκώθηκε μπροστά από το λεωφορείο. ???? ???? ??????? -  ?????????? ?? ??? ? ???????. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μια νώτα υποστήριξης αλλά ταυτόχρονα να πάρουν και το μήνυμα. Δυστυχώς το απέδειξαν μόνο για ένα ημίχρονο. 


Ο ρόλος μας τα τελευταία 3 χρόνια που μας έχουν εκδιώξει από τα γήπεδα είναι περισσότερο επιβλεπτικός και υποστηρικτικός έξω απ´αυτά και εκεί που μας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Μέσα σε όλες αυτές τις αντιξοότητες έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε καταφέρει να παραμείνουμε δυνατοί, ως ο άγρυπνος φρουρός αυτού του Σωματείου. Δεν θα επεκταθούμε άλλο αλλά αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.


Υ.Γ. Οι νίκες γεννούν φιλάθλους, οι ήττες ΟΠΑΔΟΥΣ.