Μίλανιτς: «Πρέπει και μπορούμε να είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή»

Δημοσιεύθηκε 16.9.2022
Μίλανιτς: «Πρέπει και μπορούμε να είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ανόρθωσης Ντάρκο Μίλανιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία της «Κυρίας» με τον Ακρίτα (1-1).

Αναλυτικά όσα ανέφερε...

«Έπρεπε να κερδίσουμε. Αν δεν κάναμε ένα αχρείαστο φάουλ δεν θα δεχόμασταν το γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ νευρικά, εκβιάζαμε καταστάσεις. Όποτε ήμασταν τρεις εναντίον δύο στα άκρα ήμασταν επικίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν ακόμη πιο βαθιά, δεν μπορούσαμε να παίξουμε από τον άξονα και φτιάξαμε πολύ καλές ευκαιρίες από μπαλιές από τα πλάγια. Δεν σκοράραμε γιατί σημαδεύαμε συνεχώς τον τερματοφύλακα που ήταν συνεχώς στη γραμμή του. Είμαστε απογοητευμένοι φυσικά που δεν κερδίσαμε αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά. Εύχομαι οι διεθνείς να επιστρέψουν υγιείς».

Για το ότι έπαιζαν από το 10' με παίκτη περισσότερο και δεν το εκμεταλλεύτηκαν: «Είχαμε μεγάλο πλεονέκτημα το να παίζουμε με έναν παίκτη περισσότερο. Θυμάμαι ξεκάθαρες ευκαιρίες από Ουάρντα, Γουάρις, Σάμπο. Κάναμε ένα αχρείαστο φάουλ και δεχθήκαμε το γκολ, ο αντίπαλος ήταν με πλάτη κι από αυτή την κατάσταση δεχθήκαμε γκολ. Δεν είναι δικαιολογία, είναι γεγονός. Χάσαμε δύο βαθμούς και είμαστε απογοητευμένοι με το πώς πήγε το παιχνίδι».

Για το ότι παρά τις ευκαιρίες της δεν είχε την εικόνα που περιμένει ο κόσμος: «Σήμερα ήταν διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο, είχαμε αυτό το πλεονέκτημα να έχουμε παίκτη περισσότερο, για 80 λεπτά παίζαμε απέναντι σε ένα τείχος άμυνας. Δεν είναι δυνατό να φτιάξεις 10-20 ευκαιρίες αλλά φτιάξαμε αρκετές για να κερδίσουμε. Οι αντίπαλοι υπέφεραν από εμάς».

Για το ότι δεν πήρε επιτελικό χαφ κι αν προτιμά να παίζει χωρίς: «Την προηγούμενη βδομάδα παίξαμε με 'δεκάρι' σωστά; Σε αυτό το παιχνίδι δεν είχαμε τον Λάζαρο, είναι τραυματίας. Χρησιμοποιήσαμε άλλον παίκτη εκεί για να είναι επικίνδυνος. Είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο τον Γουαρίς που είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά είναι επικίνδυνος και μας δίνει λύσεις».

Αν θεωρεί πως καθυστέρησε να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού: «Είδα μια ομάδα που έπαιζε το πρώτο ημίχρονο όπως είπα, εκβιάζαμε καταστάσεις από το κέντρο, χωρίς λόγο. Στο δεύτερο είχαν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ήμασταν επικίνδυνοι. Δεν φτιάξαμε φάσεις από τον άξονα γιατί δεν ήταν δυνατό αλλά από τα πλάγια, αυτό ήταν το πλάνο. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Οι παίκτες το ήθελαν, πίεζαν, ο κόσμος έσπρωχνε για το γκολ. Με ένα γκολ θα ήταν εντελώς διαφορετική ιστορία».

Αν οι Γουαρίς και Ράντονιτς είναι έτοιμοι για 90λεπτο: «Κατά την άποψη μου όχι. Αλλά επειδή δουλεύουμε μαζί τους στόχος είναι να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατό».

Αν μετά τη διακοπή και τον χρόνο που θα έχει θα δούμε καλύτερο πρόσωπο: «Φυσικά πιστεύω, πρέπει να είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να είμαστε καλύτεροι».

Για το ότι έβαλε για πρώτη φορά φέτος τον Χριστοφή, στο 88ο λεπτό και ποια ήταν η σκέψη του: «Ήταν στο 88' αλλά είχαμε ακόμη δέκα λεπτά να παίξουμε. Ένας φρέσκος παίκτης μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Η σκέψη μου ήταν ότι μπορεί να κάνει γεμίσματα στα οποία είναι ικανός. Να εφευρέσει κάτι απέναντι στη μαζική άμυνα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
«Με αγάπη και αισιοδοξία γι

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

«Με αγάπη και αισιοδοξία γι' αυτό που κάνουμε...»

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Mε ανατροπή σε βάρος της ΑΕΛ, έκανε νικηφόρα αρχή η Ανόρθωση

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

Aποχαιρέτησε την Κυπερούντα υπό... συνοδεία Προσκόπων η Ανόρθωση!

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα

ΑΕΛ και Ανόρθωση τσεκάρονται πριν το... φουλάρισμα