Απάντηση σε Λ.Δημητρίου: «Ανυπόστατες τοποθετήσεις του τύπου “καθοδηγούμενες ανακοινώσεις”. Εκτίθεστε»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.6.2022

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωση μέσω της οποίας απαντά στην ανάρτηση του Λούη Δημητρίου, ο οποίος νωρίτερα δημοσίευσε την απόφαση του να αποσύρει την υποψηφιότητα του για τη προεδρία του σωματείο της «Κυρίας». Την πιο κάτω ανακοίνωση, συνοδεύει η φωτογραφία που ακολουθεί.

Αναλυτικά:

“Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.”

Κάπως έτσι κλείσαμε την ανακοίνωση μας πριν 2 ημέρες αλλά δυστυχώς ο κ. Λούης Δημητρίου δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Μπορεί και να τον “ευχαριστούμε“ μάλιστα για το λόγο που μας δίνει να το πράξουμε, γιατί καλό είναι επιτέλους κάποια πράγματα να μπαίνουν στην θέση τους. Εντέχνως προσπάθησε μέσω της τοποθέτησης του να κερδίσει εντυπώσεις με την υποχώρηση του και λόγια που πουλάνε δημοσιότητα αλλά το μόνο που έχει καταφέρει να κερδίσει είναι η απάντηση μας.

Όταν δηλώνετε ότι έχετε εκφράσει την πρόθεση να κατέλθετε ως υποψήφιος του Σωματείου ΜΑΣ καλό ήταν να ξεκαθαρίζατε ποιο απ’ όλα κ. Δημητρίου. Μόλις πριν ένα μήνα κάνατε το ακόλουθο δημόσιο κάλεσμα σε οπαδούς άλλης ομάδας για αγώνα καλαθόσφαιρας : “Δώστε επιτέλους, μαζικά το παρόν σας να στηρίξομαι την ομάδα μας”… Το αναδημοσιεύουμε χωρίς ορθογραφικά λάθη φυσικά.

Έχουμε εκφράσει δημόσια τους λόγους (με αποδείξεις) που δεν επιτρέπεται ούτε καν να παρευρίσκεστε στην Γ.Σ, πόσο μάλλον να διεκδικείτε και την προεδρία του Ιστορικότερου Σωματείου της Κύπρου. Ανυπόστατες τοποθετήσεις του τύπου “καθοδηγούμενες ανακοινώσεις” το μόνο που καταφέρνετε είναι να εκτίθεστε περισσότερο. Δημόσια ξανά και επειδή μπορούμε, σας προκαλούμε όπως τεκμηριώσετε την δήλωση σας. Αν δεν μπορείτε τότε απλά μην αναφερθείτε ποτέ ξανά σε εμάς αλλιώς θα αναγκαστούμε να πάρουμε τα μέτρα μας και να διαφυλάξουμε τη φήμη και το όνομα του συνδέσμου μας ως εγγεγραμμένο Σωματείο. Και εμείς έχουμε ακούσει σε καφενειακή φημολογία ότι η πρόθεση υποψηφιότητας σας ήταν καθοδηγούμενη αλλά χωρίς να έχουμε αποδείξεις δεν σας το αναφέραμε. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά εξάλλου.

Έχει γίνει πλέον γνωστό σε όλους ότι ο Σύνδεσμος μας δεν κάνει διακρίσεις και εκπτώσεις σε κανένα. Τα έχουμε βάλει με όλους όσους βρέθηκαν στην αντίπερα όχθη έστω και για μισό λεπτό. Είμαστε η νέα γενιά που με σκληρή δουλειά προσπαθούμε να υιοθετήσουμε την κουλτούρα ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΕΣ. Προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος που εσείς όλοι φέρατε στο Σωματείο μας με τους εγωκεντρισμούς σας και τα αλλότρια συμφέροντα σας. Λειτουργούμε πλέον ψυχρά και στεκόμαστε απέναντι σε όποιον δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Συλλόγου μας. Το ίδιο ισχύει για όσους θέλουν να αναλάβουν. Εδώ θα είμαστε.

Υ.Γ. Όσο για την προτροπή σας για να εισηγηθούμε την διαγραφή σας, απλά να σας ενημερώσουμε ότι ήδη το έχουμε κάνει με επίσημη επιστολή σήμερα το πρωί. Αν θέλετε την επιστολή στείλτε μας ένα email σας στο pansyfi@maxhtec94.com να σας την προωθήσουμε.

Υ.Γ.2 Στην Συνέλευση θα εισηγηθούμε αρκετά τόσο με τα κενά που έχουμε παρατηρήσει σε τέτοιες διαδικασίες αλλά και στην ομαλή λειτουργία του Σωματείου μας.

Με εκτίμηση

Τι κατάντια...

Mια χαρά δούλεψε η κάρτα φιλάθλου

ΒΙΝΤΕΟ: Τα στιγμιότυπα του Ανόρθωση - Άρης