Επέστρεψε στις προπονήσεις η Ανόρθωση - Ξεκαθαρίζει για τρεις!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Επέστρεψε στις προπονήσεις η Ανόρθωση - Ξεκαθαρίζει για τρεις!

Στις προπονήσεις επέστρεψε η Ανόρθωση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (03/01) και τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Σχετικά με τους τρεις που έμειναν εκτός με την Ομόνοια, (Σελίν, Οκριασβίλι, Βργκοτς) ανεβάζουν ρυθμούς και τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν θα καταφέρουν να βρεθούν στη διάθεση του Κετσπάγια.

Αναλυτικά:

Την πρώτη τους προπόνηση μετά το διάλειμμα για τα Χριστούγεννα πραγματοποίησαν την Κυριακή (27/12) οι ποδοσφαιριστές μας, στο προπονητικό μας κέντρο «Αντώνης Καρράς».

Μετά την ανταλλαγή των σχετικών ευχών, έπιασαν δουλειά ανοίγοντας ουσιαστικά τον κύκλο προετοιμασίας τους για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό (3/1, 20:00).

Οι τρεις ποδοσφαιριστές μας που έμειναν εκτός από τον αγώνα με την Ομόνοια (Μπράνκο Βργκοτς, Γέβγεν Σέλιν και Τορνίκε Οκριασβίλι) ανεβάζουν ρυθμούς και το κατά πόσο θα μπορέσουν να είναι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

[gallery type="rectangular" td_select_gallery_slide="slide" size="full" ids="523548,523549,523550,523551,523552,523553,523554"]