Τι δείχνουν οι πέντε φετινές ήττες της Ανόρθωσης
Δημοσιευτηκε:

Η «Κυρία» ήταν αήττητη μέχρι και τη 13η αγωνιστική όταν και έχασε από τον Απόλλωνα με 2-0 μέσα στο Τσίρειο
Η Ανόρθωση δέχθηκε πέντε ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη επίδοση μέχρι και την 23η αγωνιστική που είχαμε δράση.
Την πρώτη καλύτερη επίδοση έχει η Ομόνοια, που είναι και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δεχθεί μόνο τρεις ήττες και στη δεύτερη θέση ακολουθούν η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ που έχασαν από πέντε φορές. Η «Κυρία» ήταν αήττητη μέχρι και τη 13η αγωνιστική όταν και έχασε από τον Απόλλωνα με 2-0 μέσα στο Τσίρειο.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως έχασε τρεις φορές σε ντέρμπι από Απόλλωνα, Ομόνοια και ΑΕΚ, ενώ δέχθηκε και δύο ήττες από ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας που τώρα βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό.
Μόνο στο παιχνίδι με την Ομόνοια έχασε δεχόμενη μόνο ένα γκολ, καθώς σε τρεις ήττες δέχθηκε δύο γκολ από Απόλλωνα, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ η πιο βαριά της απώλεια ήταν αυτή από τον Εθνικό με 5-0. Στα πέντε παιχνίδια που έχασε έβαλε μόνο ένα γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό.
Επίσης, οι τέσσερις από τις πέντε ήττες ήταν εκτός έδρας και το μοναδικό παιχνίδι που έχασε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν αυτό κόντρα στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι πέντε φετινές ήττες της Ανόρθωσης:
13η αγωνιστική: Απόλλωνας - Ανόρθωση 2-0
17η αγωνιστική: Ομόνοια - Ανόρθωση 1-0
19η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Ανόρθωση 2-1
21η αγ αγωνιστική: Εθνικός - Ανόρθωση 5-0
22η αγωνιστική: Ανόρθωση - ΑΕΚ 1-2