Πρεμιέρα στη Γλασκώβη - Πρώτη στη «μάχη» η Αρτυματά

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Πρεμιέρα στη Γλασκώβη - Πρώτη στη «μάχη» η Αρτυματά

Η αθλήτρια του ΓΣΕ  τη φετινή χρονιά  συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο 

Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Μαρτίου το 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Emirates Arena  στη Γλασκώβη.


Η Κύπρος, που συμμετέχει ανελλιπώς  στην διοργάνωση από το 1983 οπότε έγινε ανεξάρτητη ομοσπονδία (στα προηγούμενα χρόνια οι κύπριοι αθλητές, αθλήτριες αγωνίζονταν  με την Ελλάδα), θα εκπροσωπηθεί τελικά με τέσσερις αθλητές-αθλήτριες  και όχι με έξι όπως αρχικά είχαν δηλωθεί.


Ο Αμίν Χατίρι (3000μ.) και Χρήστος Δημητρίου (800μ) δεν ταξίδεψαν για τη Γλασκώβη λόγω τραυματισμού.


Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θ΄αγωνιστούν  ο Μίλαν Τραϊκοβιτς (60μ. εμπόδια), η Ελένη Αρτυματά (400μ.),  η Σκεύη Ανδρέου (60μ.) και ο Ανδρέας Χ΄΄Θεωρής (60μ.).


Σήμερα, την πρώτη ημέρα των αγώνων, θ΄ αγωνιστεί η Ελένη Αρτυματά στα προκριματικά των 400μ.  το απόγευμα στις 3:00 και αν περάσει θα τρέξει στα ημιτελικά της ίδιας ημέρας στις 22:36


Η αθλήτρια του ΓΣΕ τη φετινή χρονιά συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο  τερματίζοντας στην πρώτη  θέση με  54.18. Η ατομική της επίδοση στον κλειστό στίβο είναι 54.17 από το 2017 και αισιοδοξεί σε καλή παρουσία.