Το μέλλον ανήκει στην Πουρίκκου!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 29.7.2022
Το μέλλον ανήκει στην Πουρίκκου!
Η νεαρή αθλήτρια μπορεί να μην κατάφερε να μπει στη ζώνη των μεταλλίων, ωστόσο απέδειξε πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες αθλήτριες της ηλικίας της

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ

Με το τριπλούν κοριτσιών και την 7η θέση της Άντριας Πουρίκκου ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Η Άντρια Πουρίκκου με άλμα 12.14μ μπήκε στην τελική οκτάδα του τελικού στο τριπλούν, ωστόσο δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοση της και να μπει σε ζώνη μεταλλίων. Παρόλα αυτά συγκαταλέγεται σε μια από τις καλύτερες ευρωπαίες αθλήτριες της ηλικίας της στο τριπλούν. Εφόσον βελτιώσει κάποια σημαντικά κομμάτια της τεχνικής της, είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθεί ξανά σε μεγάλες διοργάνωσης και θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά το μετάλλιο.

Το Σάββατο (30/07) θα γίνει η τελετή λήξης της διοργάνωσής, και η κυπριακή αποστολή θα πάρει την Κυριακή το πρωί το δρόμο της επιστροφής προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας για την στενή συνεργασία και την στήριξη που της παρέχει, καθώς και όλους τους Χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν πολύ δύσκολη η συμμετοχή μας στους αγώνες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Κώστας Ηλίας

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Κώστας Ηλίας

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Κώστας Ηλίας