


Όντας εκείνη τη στιγμή τέταρτος, ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» με το τελευταίο του άλμα στα 8,41μ. και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος!
Ο Ελλαδίτης πρωταθλητής Ευρώπης και πλέον χρυσός Ολυμπιονίκης... «ταξίδεψε», σύμφωνα και με την περιγραφή της ΕΡΤ, και χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο της μετάλλιο (2/2 χρυσά) μετά τον Στέφανο Ντούσκο (σε λίγη ώρα ο Πετρούνιας διεκδικεί το τρίτο στον τελικό των κρίκων).
Ο Τεντόγλου χάρη στην εκπληκτική τελευταία του προσπάθεια ισοφάρισε την επίδοση του Ετσεβαρία και πήρε το χρυσό καθώς είχε δεύτερο καλύτερο άλμα.
Δείτε το άλμα του και την περιγραφή της ΕΡΤ (Νίκος Τσώνης, Μάκης Τσίλκος):
Το είδαμε κι αυτό! Ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.41 παίρνει το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος και μάλιστα στην τελευταία του προσπάθεια. Κι όλο αυτό σε ένα τελικό με τρομερές εναλλαγές μέχρι το τέλος. Εδώ for posterity η αυθεντική μετάδοση με σχολιασμό Τσώνη - Τσίλκου. pic.twitter.com/6o4COCl3Oc
— Thanassis (@theiosthanassis) August 2, 2021
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.