Έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 23.3.2022
Έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση

Το ντέρμπι Green Air Παφιακός – Ανόρθωσις ξεχωρίζει από την τετράδα των προημιτελικών στο 44ο Κύπελλο ΟΠΑΠ Α Ανδρών. Η κλήρωση έγινε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και τα ζευγάρια είναι:


Nέα Σαλαμίνα – ΑΕ Καραβά


Αναγέννηση Δερ. – Ομόνοια


Ε.Ν.Π. – ΑΠΟΕΛ


Green Air Παφιακός – Ανόρθωσις


Το Κύπελλο ΟΠΑΠ Α’ κατηγορίας αντρών θα αρχίσει όχι νωρίτερα από τις 31 Μαρτίου 2022 με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων του και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο 2022. Οι αγώνες είναι διπλοί με το χρυσό σετ αν χρειαστεί. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί Final 4, η κλήρωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί αργότερα.


Το προσφυγικό ντέρμπι Ολυμπιάδα Ν. – Ανόρθωσις και το εξαιρετικά ενδιαφέρον ζευγάρι Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ δεσποζουν στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών του 41Οου Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η κλήρωση έγινε την Τετάρτη 23 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο.


Τα ζευγάρια είναι:


Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ


Δικέφαλος Γερίου – Property Gallery Απόλλων


Ολυμπιάδα Ν. – Ανόρθωσις


ΑΕΛ – Lemesos Volleyball


To Κύπελλο ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών θα αρχίσει όχι νωρίτερα από τις 8 Απριλίου 2022 με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων του και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο 2022. Οι αγώνες είναι διπλοί με το χρυσό σετ αν χρειαστεί. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί Final 4, η κλήρωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί αργότερα.


Οι κληρώσεις για Κύπελλο Β Ανδρών - Γυναικών


Β΄Κατηγορία Ανδρών - Προημιτελική Φάση


ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. - ΛΕΟΝΤΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.
ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ - LEMESOS VOLLEYBALL
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΑΠΟΚ
Το πρωτάθλημα κυπέλλου ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας αντρών θα αρχίσει όχι νωρίτερα από τις 9 Απριλίου 2022 με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων του και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο 2022. Ολοι οι αγώνες είναι μονοί. Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα πραγματοποιηθεί αργότερα.


Β΄Κατηγορία Γυναικών - Πρώτη Φάση
ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. - ΑΠΟΚ
ΛΕΟΝΤΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΟΛ.
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ
ΕΝΑΑΘ - ΠΑΝΙΔΑΛΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΡΟΤΣΙΔΗΣ Μ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠΑΦΙΑΚΟΣ
Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ. πέρασε χωρίς αγώνα στην προημιτελική φάση


Το πρωτάθλημα κυπέλλου ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας γυναικών θα αρχίσει όχι νωρίτερα από τις 7 Απριλίου 2022 με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων του και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο 2022. Ολοι οι αγώνες είναι μονοί. Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί αργότερα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ