Χάντμπολ: Στον τελικό μετά από «θρίλερ» για το τρίτο διαδοχικό η Ανόρθωση

Δημοσιεύθηκε 29.3.2023
Χάντμπολ: Στον τελικό μετά από «θρίλερ» για το τρίτο διαδοχικό η Ανόρθωση

Την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου Χάντμπολ εξασφάλισε η Ανόρθωση!

Η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Final 4 με 27-25 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στον Παρνασσό ο οποίος ήταν ο νικητής του πρώτου ημιτελικού.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε ο ημιτελικός, με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να έχει το προβάδισμα για μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως προς το φινάλε η «Κυρία» πέρασε μπροστά (17-14). Η ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη έκτισε διαφορά μέχρι και οκτώ γκολ στα μέσα του β’ ημιχρόνου, με το συγκρότημα του Ανδρέα Ανδρέου να πλησιάζει στα δυο τέρματα, 27-25, και μάλιστα 15 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος είχε ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο στην προτελευταία επίθεση του παιχνιδιού, όμως ο τερματοφύλακας της «Κυρίας», Κόρι, έκανε σωτήρια απόκρουση.

Για το συγκρότημα της Αμμοχώστου στα οκτώ γκολ έφθασε ο Χρίστος Αργυρού, ενώ για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έξι είχε ο Αλέξανδρος Χαραλάμπους.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (30/3) στις 20:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Η Ανόρθωση θα διεκδικήσει απέναντι στην ομάδα του Στροβόλου το τρίτο της κύπελλο και μάλιστα διαδοχικό καθώς σήκωσε το τρόπαιο το 2021 και το 2022.

Σημειώνεται πως η Ανόρθωση θα τα πει με τον Παρνασσό και στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ