H Sabbianco Ανόρθωση 34-22 τον Παρνασσό και 3-0

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.2.2022
H Sabbianco Ανόρθωση 34-22 τον Παρνασσό και 3-0

Προβάδισμα για το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλητή απέκτησε η Sabbianco Ανόρθωση μετά την εύκολη νίκη της με 34-22 επί του Παρνασσού στο ντέρμπι της 2ης Αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος Ανδρών στο Χάντμπολ. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει σχεδόν σίγουρη την πρωτιά με το τέλος της Β’ Φάσης ενώ προηγείται ήδη με 3-0 του Παρνασσού στις νίκες με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις πέντε νίκες.


Το παιχνίδι στο «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» ήταν συγκλονιστικό στο πρώτο 20λεπτο του α’ ημιχρόνου καθώς πήγαινε γκολ – γκολ. Κομβικής σημασίας ήταν η φάση του 18’ όταν ο Παρνασσός προηγείτο με 9-10 και είχε τετ-α-τετ το οποίο απέκρουσε ο Μηνά. Στις δύο επόμενες επιθέσεις των γηπεδούχων το σκορ έγινε 11-10 και έκτοτε η ομάδα του Ζαραβίνα δεν κοίταξε πίσω. Το ημίχρονο έκλεισε στο 18-12.


Στο πρώτο 20λεπτο του β’ ημιχρόνου η διαφορά έμεινε στο +6 για τους γηπεδούχους όμως στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα ο Παρνασσός κατέρρευσε για να ξεφύγει το σκορ στο 34-22. Για τους νικητές ο Ασβεστάς έβαλε 9 γκολ και ο Μωραΐτης 5 ενώ σκόραραν δέκα διαφορετικοί παίκτες. Σημαντικοί για την ομάδα της Αμμοχώστου ήταν οι τερματοφύλακες της Νούνγκουβιτς και Μηνά και ειδικά ο δεύτερος που ήταν η αποκάλυψη του αγώνα. Ντεμπούτο με τα κυανόλευκα έκανε ο Evdokimov κόντρα στην παλιά του ομάδα.


Ο Παρνασσός αγωνίστηκε ενισχυμένος με τους Antic, Λάσκο και Κωνσταντίνου ενώ δεν έπαιξε ο Fistonic. Σκόραραν μόλις 4 παίκτες με τον Γιαννόπουλο να βλέπει δίχτυα 8 φορές και τους Antic και Haiduc από 6.


Εύκολα ο ΑΠΟΕΛ


Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε εύκολα το Σάββατο (05/2) της ΕΝ Αγίας Βαρβάρας εκτός έδρας με 15-31. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προβάδισμα για την 3η θέση ενώ προηγούνται της ΕΝΑΒ με 2-1. Πριν τον αγώνα οι δύο ομάδες τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη Θεσσαλονίκης, Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε από οπαδούς αντίπαλης ομάδας.


- Στη μάχη της 5ης θέσης ο Προοδευτικός επικράτησε 30-23 του ΘΟΪ Αυγόρου και προηγείται με 3-0. Την 5η θέση θα καταλάβει η ομάδα που θα φτάσει στις πέντε νίκες.


- Για την 9η Αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία τα αποτελέσματα είναι Πανελλήνιος – ΑΟ Ανθούπολης 20-22, Μαυρομμάτης – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 17-36 και Αγ. Τριμιθιάς – ΑΟ Αραδίππου 29-27. Αναβλήθηκε ο αγώνας Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας – Απόλλων Αγ. Παύλου. Ρεπό έχει ο ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς μετά την αποχώρηση Ελληνισμού Ακακίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ