Ημιτελής η ανατροπή της Ομόνοιας, στον τελικό μέσω παράτασης η ΑΕΛ!

Δημοσιεύθηκε 12.2.2024
Ημιτελής η ανατροπή της Ομόνοιας, στον τελικό μέσω παράτασης η ΑΕΛ!

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην παράταση η ΑΕΛ απέκλεισε την Ομόνοια στη ρεβάνς που διεξήχθη στο «Σπύρος Κυπριανού» κι έκλεισε θέση στον τελικό κυπέλλου φούτσαλ, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ!

Η ομάδα της Λεμεσού πήγε στον επαναληπτικό έχοντας το προβάδισμα μετά το διπλό της στον πρώτο ημιτελικό με 2-1 και το εδραίωσε όταν προηγήθηκε με γκολ του Φαμπρίτσιο στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ομόνοια, άργησε, αλλά έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο και αφότου στο 33' ισοφάρισε με τον Τσίτσο, κατόρθωσε στο 36ο λεπτό να ολοκληρώσει την ανατροπή κάνοντας το 2-1 με τον Mαρσίλιο και στέλνοντας τον αγώνα στην παράταση.

Το πρώτο πεντάλεπτο του έξτρα χρόνου δεν έφερε γκολ όμως στο β' μισό της παράτασης η ΑΕΛ βρήκε το «χρυσό» γκολ, με τον Σκαρπάρη να σημειώνει ένα εκπληκτικό τέρμα τρία λεπτά πριν το φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 που έστειλε τους γαλαζοκίτρινους στον τελικό.

Στον τελικό η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η οποία νωρίτερα σφράγισε και τυπικά την πρόκρισή της επί του ΑΠΟΕΛ νικώντας τον με 10-1 στο «Λευκόθεο» (συνολικό σκορ 15-2).

  • Κλείσε… δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στο δικό μας ΓΗΠΕΔΟ, ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία

Δεκτό το αίτημα της ΑΕΛ, με κόσμο στην Αυστρία