Αν και ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε αναβολή, βγήκε νέο διοικητικό συμβούλιο!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.9.2020
Αν και ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε αναβολή, βγήκε νέο διοικητικό συμβούλιο!

Βγήκε το νέο συμβούλιο του σωματείου ΑΠΟΕΛ, μετά τη συνάντηση των δύο συνδυασμών. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι περισσότεροι υποψήφιοι αποσύρθηκαν και έτσι απέμειναν τα επτά μέλη που αποτελούν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Λευκωσίας.

Θυμίζουμε ότι το πρωί είχε εκδοθεί ανακοίνωση της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης (διαβάστε ΕΔΩ), για την επόμενη Τετάρτη (09/09), όμως βρέθηκε συναινετική λύση εντός της σημερινής ημέρας.

Η ανακοίνωση:

«Λευκό καπνό έβγαλε η σημερινή συνάντηση των υποψηφίων και των δυο συνδυασμών στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ.

Τα περισσότερα μέλη που κατέθεσαν υποψηφιότητα εν όψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, αποσύρθηκαν και ως εκ τούτου οι υπόλοιποι 7 θα αποτελέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου για την επόμενη διετία.

Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρία, όπου η διοίκηση θα καταρτιστεί σε σώμα.

Το συμβούλιο αποτελείται από τους:
1 Φώτο Χαραλάμπου
2 Λούη Πηλαβά
3 Αργύρη Κυθραιώτη
4 Μίκη Αργυρού
5 Γαλάτεια Πέτσα
6 Ζήνωνα Σεβέρη
7 Γιώργο Κρασιά»

Υδατοσφαίριση: Ο ΑΠΟΕΛ πάει στην Πάφο για την 7η αγωνιστική

Εννέα υποτροφίες από το πρόγραμμα Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη σε Κύπριους Αθλητές

Τζουντόκα από οκτώ χώρες θα λάβουν μέρος στο International Judo Championship που διοργανώνει η Judo Academy Christodoulides

Δημοσιεύτηκε η διαδρομή του Cyprus Gran Fondo 2023