Πάνε Βόλο Γκάμα και Ντιγκινί

Δημοσιεύθηκε 23.5.2024
Πάνε Βόλο Γκάμα και Ντιγκινί

Με… Ντιγκινί και Γκάμα ο Άρης στον τελικό του Κυπέλλου Betsson!

Όχι, ο Γάλλος και ο Πορτογάλος άσος δεν επέστρεψαν στους «κίτρινους», αλλά αναμένονται στη χώρα μας ώστε να παρακολουθήσουν την πρώην ομάδα τους στην προσπάθεια που θα κάνει για επιστροφή στα τρόπαια.

Ως γνωστόν, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και οι δύο σύλλογοι θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράσουν κάποιες προσκλήσεις. Ο άσος της ΑΕ Ζακακίου και της ΑΕΚ Λάρνακας αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της ΠΑΕ.

Παράλληλα, κλήθηκε και ο Ματίγια, αλλά λόγω υποχρεώσεων με την Athens Kallithea, η οποία την ίδια ημέρα θα πανηγυρίζει την επιστροφή της στη Stoiximan Super League, δεν είναι εφικτό να παρευρεθεί.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί