Λιάσος: «Είμαι πάντα στη διάθεση των προέδρων»

Δημοσιεύθηκε 5.2.2024
Λιάσος: «Είμαι πάντα στη διάθεση των προέδρων»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΖ Λιάσος Λουκά μετά τη βαριά ήττα από τον Εθνικό με 4-1.

Αναλυτικά...

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος βρήκε σκορ σε στημένη φάση. Μπορούσαμε να σκοράρουμε με τον Ντιγκινί. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, πέσαμε. Είμαστε σε μια φάση που κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Θα τα δώσουμε όλα για να παραμείνουμε στην κατηγορία, αυτός είναι και ο αρχικός στόχος. Να σηκώσουμε κεφάλια. Για τη θέση μου είμαι πάντα στη διάθεση των προέδρων γιατί προέχει το καλό της ομάδας. Είμαι ανοιχτός στη διοίκηση για να συζητήσουμε ως οικογένεια, δεν είναι θέμα 'Λιάσου' αλλά είναι θέμα ομάδας».

Για το τι έφταιξε ενώ με τους μεγάλους λειτουργούσε καλύτερα: «Στο πρώτο μέρος δεν έκανε κάποια οργανωμένη επίθεση ο Εθνικός. Την τύχη σου την φτιάχνεις μόνος σου. Βρήκαμε τον Παναγή σε δύο φάσεις που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η νίκη του Εθνικού ήταν δίκαιο και συγχαρητήρια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί