Όταν «ταΐζεις» το θηρίο, θα σε δαγκώσει...

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 21.1.2024
Όταν «ταΐζεις» το θηρίο, θα σε δαγκώσει...

Είναι καιρός οι διοικήσεις των ομάδων να σταματήσουν να «γλείφουν» τον κόσμο τους και δη τους οργανωμένους τους. Όσο «ταΐζεις» το θηρίο θα έρθει η στιγμή που θα σε δαγκώσει. Για αυτό, πριν είναι αργά, οφείλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Φτάνει πια για τους «λίγους» να την... πληρώνουν οι πολλοί και ακόμη χειρότερα, όλη η ομάδα με ποινές. Καλή η ατμόσφαιρα που φτιάχνουν μερικές φορές, αλλά είναι μπόλικα και τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν τα σωματεία από τις παραβατικές τους συμπεριφορές.

Σίγουρα, αντικείμενα και άλλα μπορούν να ριχθούν και από τις κερκίδες των «σοβαρών» αλλά μην κοροϊδευόμαστε. Και δυστυχώς καμία δεκαριά αμαυρώνουν όλους όσοι βρίσκονται στο φάσμα που λέγεται «οργανωμένοι».

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί