ΠΑΣΠ: «Προσεχώς ανακοινώνονται τα μέτρα»

Δημοσιεύθηκε 18.1.2024
ΠΑΣΠ: «Προσεχώς ανακοινώνονται τα μέτρα»

Ανακοίνωση από τον ΠΑΣΠ μετά την συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ.

Μέτρα και προτάσεις για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των αγώνων συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση μεταξύ των ηγεσιών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Από πλευράς ΠΑ.Σ.Π. παρόντες στη συνάντηση ήταν ο εκτελεστικός πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Νεοφυτίδης και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιώργος Μερκής, ενώ της αντιπροσωπείας της ΚΟΠ ηγείτο ο πρόεδρος Γιώργος Κούμας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Ανθούλη Μυλωνά.

Η κάθε πλευρά αφού εξέφρασε τον προβληματισμό της για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά από μερίδα φιλάθλων εναντίον των ποδοσφαιριστών, πρότεινε συγκεκριμένες προτάσεις για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται. Προσεχώς θα ανακοινωθούν μέτρα ούτως ώστε οι πρωταγωνιστές του αθλήματος να νιώθουν και να είναι ασφαλείς την ώρα που εργάζονται.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί