Σούπερ νίκη της ΑΕΖ με τριάρα επί της ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 22.9.2023
Σούπερ νίκη της ΑΕΖ με τριάρα επί της ΑΕΚ

Την δεύτερη της νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε η ΑΕΖ, υποχρεώνοντας παράλληλα την ΑΕΚ στην δεύτερη ήττα της, κερδίζοντας την με 3-1 σε αγώνα με τον οποίο έγινε ξεκίνημα στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Για την ΑΕΖ είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη (σ.σ. μετά από αυτή με τη Δόξα) κι έφθασε τους έξι βαθμούς), ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους επτά βαθμούς, έχοντας απώλειες μετά από δυο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το σκορ διαμορφώθηκε με τρία όμορφα, σε δημιουργία και εκτέλεση, τέρματα. Η αρχή έγινε στο 16΄ από τον Ρέινολντς, ο οποίος βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πίριτς στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας για να γίνει το 1-0.

Η ΑΕΚ έβγαλε άμεσα αντίδραση και κατάφερε στο 28’ ο Ντίεμερς που ήταν από τους διασωθέντες για την ομάδα της Λάρνακας, με εξαιρετική ενέργεια έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει και στο πόδι του Αντωνίου προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ μέχρι το 2025, κυνήγησε και δεύτερο τέρμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν ήρθε και στο δεύτερο μέρος λες και δεν παρουσιάστηκε.

Μετά την ανάπαυλα η ΑΕΖ ήταν αυτή που δικαιούταν τη νίκη και την πήρε. Στο 59’ ο Παστελλής με ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έδωσε στον Ντιγκινί που με ιδανικό τελείωμα έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και στο 90+2’ ο Χατζηβασίλης, παίρνοντας τη μπάλα από την ασίστ του Κάστρο, τελείωσε υπέροχα τη φάση σφραγίζοντας τη νίκη για την ΑΕΖ με τελικό σκορ 3-1.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος του αγώνα

90+2' - ΓΚΟΛ. 3-1. Ο Κάστρο έδωσε στον Χατζηβασίλη που με ιδανικό πλασέ δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του

64΄ - Σουτ από τον Ντιέμερς, πάει έξω η μπάλα

59' - ΓΚΟΛ. 2-1. Ωραία ενέργεια από τον Παστελλή από τα δεξιά, ξέφυγε από τον αντίπαλό του και έδωσε στον Ντιγκινί που με εντυπωσιακό τελείωμα έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ΑΕΖ

Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Tέλος πρώτου ημιχρόνου

41' - O Σολ έκανε το σουτ, με τον Μπέκερ με τα ακροδάχτυλα να βγάζει προς τα έξω τη μπάλα

37' - Σουτ από τον Ντιέμερς, με τη μπάλα να βρίσκει στον Ρέινολντς. Ζήτησαν πέναλτι από την ΑΕΚ, αλλά η φάση εξετάστηκε και δεν προέκυψε κάτι μεμπτό

31' - Μεγάλη απόκρουση από τον Μπέκερ σε κεφαλιά του Σάντσες

28' - ΓΚΟΛ. 1-1. Ωραία ενέργεια από τον Ντίεμερς, που έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει και στον Αντωνίου προτού καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων

25' - Σουτ από τον Σολ, μόλις έξω η μπάλα

23' - Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντίεμερς, πέφτει και διώχνει σε κόρνερ ο Μπέκερ

16' - ΓΚΟΛ. 1-0. Εξαιρετικό γκολ από τον Ρέινολντς, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνιά της εστίας του Πίριτς που δεν μπόρεσε να αντιδράσει

9'- Πρώτη καλή προϋπόθεση για την ΑΕΚ, με τον Σάντσες από κοντά να κάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα πήγε παράλληλα με την εστία

1'- Έναρξη του αγώνα

ΑΕΖ: Μπέκερ, Παστελλής, Αντωνίου, Σαρφό (61' Φράγκος), Σλόγκαρ (61' Χατζηβασίλης), Ντελμίρο, Ρέινολτς, Κάστρο, Ρουίζ, Σιφνέος (34΄ Σάντος), Ντιγκινί (74΄ Ντιγκινί)

ΑΕΚ: Πίριτς, Γκαλιόλο (84' Τρισκόφσκι), Σολ, Φαράζ (73' Τόνγκια), Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Πονς, Καπτούμ (73' Λόπες), Σάντος, Σάντσεθ, Ντίεμερς (84' Λέδες)

ΣΚΟΡΕΡ: 16' Ρέινολντς, 59' Ντιγκινί, 90+2' Χατζηβασίλης / 28' Ντιέμερς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45+5' Σλόγκαρ, 48' Aντωνίου, 80' Παστελλής

*Στο 65' δέχθηκε κίτρινη ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Ghersini Davide

AVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί