Δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά αν συνεχιζόταν η αποχή, πλειοψηφία οι ξένοι

Δημοσιεύθηκε 22.9.2023
Δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά αν συνεχιζόταν η αποχή, πλειοψηφία οι ξένοι

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΚΟΠ για τους ορισμούς διαιτητών της 5ης αγωνιστικής δεν θα έκανε τόση μεγάλη διαφορά εάν οι διαιτητές μας συνέχιζαν την αποχή τους...

Κι αυτό γιατί σε τρία παιχνίδια (τα τρία ντέρμπι της αγωνιστικής) ορίστηκαν ξένοι διαιτητές ενώ σε πέντε ορίστηκαν ξένοι VARίστες.

Δηλαδή, από τα 14 «πόστα» διαιτητή και VAR στην 5η αγωνιστική, τα οκτώ καλύπτονται από ξένους και μόλις τα έξι από Κύπριους διαιτητές.

Συνολικά τέσσερις ξένοι ήρθαν/έρχονται στο νησί για αυτή την αγωνιστική, με κάθε έναν να έχει οριστεί σε δύο αναμετρήσεις.

Davide Ghersini (Ιταλός): VAR ΑΕΖ-ΑΕΚ, διαιτητής Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Momcilo Markovic (Σέρβος): VAR Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, VAR Απόλλων-ΑΕΛ

Marco Piccinini (Ιταλός): διαιτητής Απόλλων-ΑΕΛ, VAR Ομόνοια-Άρης

Novak Simovic (Σέρβος): VAR Οθέλλος-Νέα Σαλαμίνα, διαιτητής Ομόνοια-Άρης

  • Παίξε κι εσύ μπάλα στο ΓΗΠΕΔΟ μας ακολουθώντας μας σε FACEBOOK και X/TWITTER

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί