Μονέ Πακέ: «Υπήρξε ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Κύπρου»

Δημοσιεύθηκε 9.9.2023
Μονέ Πακέ: «Υπήρξε ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Κύπρου»

Ο Μονέ Πακέ παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο μέσο. Ο πρώην άσος του Άρη αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Κύπρο. Διαβάστε τις κυριότερες τοποθετήσεις του.

«Έκανα την σωστή επιλογή να πάω στην Κύπρο. Το πρότζεκτ ήταν το ιδανικό. Θα πρότεινα σε κάποιον να πάει εκεί αλλά εξαρτάται τι θέλει. Είναι ένας καλός προορισμός για παίκτες αν κλείσουν σε ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και δεν αγωνίστηκα όσο ήθελα. Πέρυσι στα πλέι οφ, η ομάδα διεκδικούσε το πρωτάθλημα και ήταν λογικό να μην παίζω εγώ. Όπως λογικό ήταν στο τέλος να αποχωρήσω. Πλέον περιμένω για το μέλλον… Δύο ομάδες από την Κύπρο εξέφρασαν ενδιαφέρον το καλοκαίρι αλλά δεν προχώρησε. Αν έμενα Κύπρο θα ήθελα να πάω σε μια ομάδα με παρόμοιους στόχους με τον Άρη. Οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν ήταν ας το πούμε μεσαίου μεγέθους. Είχα και προτάσεις από την Ligue 2 αλλά θα δούμε»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί

Στην «Μαύρη Θύελλα» ο Ντιγκινί