Η ΑΕΛ ζητά από την ΚΟΠ να τιμωρήσει την Ομόνοια!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Η ΑΕΛ ζητά από την ΚΟΠ να τιμωρήσει την Ομόνοια!

Την πολύ έντονη δυσαρέσκειά της για την ειρωνική συμπεριφορά της Ομόνοιας που μετά το τέλος του αγώνα έπαιξε από τα μεγάφωνα του ΓΣΠ το «νιάου βρε γατούλα» εξέφρασε η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.


Μάλιστα η ομάδα της Λεμεσού ζητά από την ΚΟΠ να τιμωρήσει τους πράσινους, λόγω του ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες «ξεκάθαρα επιτυγχάνουν την καλλιέργεια φανατισμού».


Το σχετικό απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΑΕΛ:


«Καλούμε δημόσια την ΚΟΠ να λάβει δραστικά μέτρα, προτού να είναι πολύ αργά, γιατί οι συγκεκριμένες ενέργειες ξεκάθαρα επιτυγχάνουν την καλλιέργεια φανατισμού και έντασης με συνέπεια ένα τεταμένο κλίμα άνευ προηγούμενου. 


Κύριοι της ΚΟΠ, σας προειδοποιούμε ότι εαν αφήσετε να συνεχιστούν αυτού του είδους οι ενέργειες, τότε το Κυπριακό ποδόσφαιρο θα οδηγηθεί σε δρόμους απαξίωσης και δεν θα υπάρχει γυρισμός. Θα πρέπει να είστε αμείλικτοι σε τέτοιου είδους ατοπήματα και να τιμωρήσετε παραδειγματικά την Εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο ΛΤΔ γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές».