Όλτρα για Ανόρθωση: «Σημαντικό για όλη την πόλη - Θα είναι πολύ δύσκολο» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε 30.9.2022
Όλτρα για Ανόρθωση: «Σημαντικό για όλη την πόλη - Θα είναι πολύ δύσκολο» - ΒΙΝΤΕΟ

Για το αυριανό (1/10, 20:00) εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, τα αγωνιστικά δεδομένα και την πορεία της ΑΕΚ γενικότερα μίλησε ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας Χοσέ Λουίς Όλτρα σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο για τους οπαδούς, για όλη την πόλη. Είναι ένα ξεχωριστό ντέρμπι. Πολύ σημαντικό γιατί είμαστε χαμηλά στην βαθμολογία. Πρέπει να βελτιωθούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η Ανόρθωση της αρέσει στο να έχει την μπάλα στην κατοχή της. Θα είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Πέρε Πονς θα είναι εκτός καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά και θα είναι μαζί μας».

Για τους τομείς στους οποίους βοήθησε η διακοπή: «Όλοι ήταν σημαντικοί, αλλά περισσότερο η ξεκούραση. Δουλέψαμε σε όλους τους τομείς, στατικές φάσεις, αμυντικά και επιθετικά. Γενικά ήταν σημαντικό να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, αλλά και να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχικά».

Για το αν βλέπει το παιχνίδι ως ευκαιρία για αντεπίθεση: «Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε έτσι φυσικά είναι σημαντικό παιχνίδι όπως είπα. Όχι επειδή είναι με αντίπαλο την Ανόρθωση, αυτός είναι άλλος ένας λόγος, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστή ευκαιρία για νίκη και βελτίωση. Σε όλα πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη για να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία».

Για την ισορροπία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Πρέπει να βρούμε ισορροπία. Είναι δύο σημαντικές διοργανώσεις. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βδομάδα με βδομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε την ισορροπία».

Για τον κακό απολογισμό στο πρωτάθλημα: «Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα έπρεπε, για αυτό χάσαμε τόσους βαθμούς. Αν δεν είσαι στο 100%... όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες και σε κάποια παιχνίδια ήταν καλύτεροι από εμάς. Θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό γιατί εάν το κάνουμε μπορούμε να πάρουμε τις νίκες. Αν όχι ο αντίπαλος θα είναι κοντά στο να παίρνει τις νίκες. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε κι αυτό πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια».

Για το ότι είναι το πρώτο του ντέρμπι στο «ΑΕΚ Αρένα»: «Σίγουρα είναι ξεχωριστό και υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Κίνητρο για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο. Είναι υπέροχο παιχνίδι, εγώ προσωπικά έχω πολύ κίνητρα κι είναι πολύ σημαντικό και βαθμολογικά».

Για τον κόσμο: «Πάντα μας στηρίζουν και πιστεύω το ίδιο θα γίνει και αύριο. Τους ευχαριστώ. Θέλουμε να μας δώσουν χαρά αύριο και θα έρθει όταν κερδίσουμε. Επαναλαμβάνω για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στον μέγιστο βαθμό».

Σε ποιους τομείς χρειάζεται βελτίωση η ΑΕΚ: «Αν πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στις εγχώριες διοργανώσεις είναι όλα. Στην επίθεση, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο, να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Στην άμυνα να πιέζουμε αρκετά, οι στατικές φάσεις, το τρανζίσιον. Πρέπει και μπορούμε να βελτιωθούμε καθώς έχουμε καλό ρόστερ. Πρέπει να κάνουμε αρκετή δουλειά».

Για το αν σκέφτεται το πρόγραμμα: «Επικεντρωνόμαστε μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε πως τον επόμενο μήνα έχουμε οκτώ παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη πάρα πολύ σημαντικά. Πρέπει να βλέπουμε ποιοι παίκτες είναι ξεκούραστοι ποιοι όχι, τα στοιχεία του αντιπάλου και να λαμβάνουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα. Το αυριανό με την Ανόρθωση είναι τώρα το πιο σημαντικό παιχνίδι, μετά θα είναι αυτό με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη».

Για το ότι προτιμά τον Ολατούντζι στην κορυφή: «Προσπαθώ πάντα να επιλέγω τους καλύτερους σε κάθε παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως μας κάνει πολύ δουλειά, πιέζει, έχει πολλή ενέργεια. Σίγουρα έχει πολλά που πρέπει να βελτιώσει αλλά είμαι με όλους ευχαριστημένους, και με τον Ολατούντζι και με τον Λόπεθ και με τον Ρόμο και τον Ιβάν. Θεωρήσαμε πως είναι η καλύτερη λύση στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάποιες φορές οι αποφάσεις που μπορεί να αποδειχθούν καλές, κάποιες φορές όχι».

Για τον Λόπεθ: «Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος με όλους αλλά περιμένω περισσότερα από όλους. Όχι μόνο από τον Ράφα, από όλους. Πρέπει να βελτιωθούν, πρέπει να παίρνουμε το μάξιμουμ κι αυτή είναι η δουλειά μου».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Καπτούμ, συνεχίζει στην Ελλάδα

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Το λυπηρό 58-4 με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

Δεν έκανε τίποτα ο Φεράντο για να τη βοηθήσει, αλλά...

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση

H πενιχρή συγκομιδή, έφερε κατρακύλα στην 27η θέση