Δυνατά φιλικά στην Ολλανδία για την ΑΕΚ... με ατραξιόν τον Άγιαξ!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Δυνατά φιλικά στην Ολλανδία για την ΑΕΚ... με ατραξιόν τον Άγιαξ!

Σπουδαία φιλικά έκλεισε η ομάδα της Λάρνακας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (29/6 - 11/7). Και τα δύο εκ των τριών είναι πολύ δυνατά. Συγκεκριμένα, πέρα από αυτό με τον ΠΑΟΚ (07/07), θα τα πει με τον Άγιαξ (10/07).

Η αρχή θα γίνει με την Έλμοντ Σπορτ (04/07), ενώ η πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ θα είναι στις 16 Ιουλίου (19:30), στο στάδιο Αλφαμέγα, κόντρα στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΑΕΚ:

«Η AEK LARNACA FC ενημερώνει για τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα μας στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, καθώς και για το φιλικό παιχνίδι που θα ακολουθήσει μετά την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο.

Το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16/07 στις 19:30, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Στάδιο Αλφαμέγα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας:

  • 04/07, 16:00 (τοπική ώρα): Helmond Sport (Ολλανδία)
  • 07/07, 18:00 (τοπική ώρα): ΠΑΟΚ (Ελλάδα)
  • 10/07, 18:00 (τοπική ώρα): Ajax Amsterdam (Ολλανδία)
  • 16/07, 19:30: Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) – Στάδιο Αλφαμέγα»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.