Σήμερα οι εκλογές της Γ' Κατηγορίας, καθοριστική ψήφος για την προεδρία της ΚΟΠ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 23.6.2023
Σήμερα οι εκλογές της Γ

Εκλογή για αντιπρόσωπο στη Γ΄ Κατηγορία θα έχουμε σήμερα το απόγευμα στην ΚΟΠ, όπου τη θέση διεκδικούν οι Κυριάκος Κυριάκου και Νεοπτόλεμος (Νέμος) Κουτσοκούμνης.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διαδικασία, αφού ο νικητής θα ψηφίσει στις εκλογές της ΚΟΠ και είναι μία ψήφος που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την προεδρία.

Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 10 Ιουλίου, ο νυν πρόεδρος Γιώργος Κούμας θα αναμετρηθεί με τον Κλεάνθη Γεωργιάδη, που έχει εξαγγείλει εδώ και λίγες μέρες την υποψηφιότητά του. Φυσικά προηγουμένως πρέπει να βρει τις απαραίτητες τέσσερις ψήφους και από τις υποσχέσεις που πήρε, με όσα διαρρέουν, δεν θα έχει πρόβλημα.

Γύρω στις 18:00 λοιπόν θα μάθουμε… σημαντικά νέα από το μέτωπο ενώ να σημειωθεί πως στις δύο θέσεις αντιπροσώπων Β΄ Κατηγορίας, έχουν εκλεγεί χωρίς ανθυποψήφιο οι Γιώργος Χατζηματθαίου και Γιώργος Ρουσσιάς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας