Χωρίς ντέρμπι, αλλά με παγίδες

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.1.2022
Χωρίς ντέρμπι, αλλά με παγίδες

Το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας είναι το πρώτο που θα... καλοσωρίσει το 2022, αφού αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί η 13η αγωνιστική. Όπως αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα, η μάχη για την άνοδο είναι πολύ σκληρή, αφού εφτά ομάδες, για την ώρα, διεκδικούν τα τέσσερα πολυπόθητα εισιτήρια.


Ασφαλώς, η Ένωση που προπορεύεται, έχει περισσότερες πιθανότητες, μιας και έδειξε τη μεγαλύτερη σταθερότητα απ' όλες, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο με βάσει τα αναπάντεχα αποτελέσματα που είχαμε σε αυτό τον μαραθώνιο που διανύσαμε έως τώρα. Οι βυσσινί έχουν και την πιο δύσκολη αποστολή, μιας και φιλοξενούν τον Ονήσιλο, που ναι μεν είναι 7ος, αλλά είναι μόλις στο -3 από την τέταρτη Αλκή Ορόκλινη. Οι κυανέρυθροι υποδέχονται την Αγία Νάπα και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, την ίδια ώρα που η πέμπτη Νέα Σαλαμίνα δεν έχει καμία άλλη πολυτέλεια για γκέλα, παρ' όλο που παίζει εκτός έδρας με τον επικίνδυνο Αχυρώνα.

Με αντίπαλο την Ομόνοια 29ης Μαΐου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του το νέο έτος ο δεύτερος στη βαθμολογία Ερμής, και ναι μεν έχει προβάδισμα, εντούτοις οι πράσινοι είναι πληγωμένοι από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (μετρά έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία εννιά) και ψάχνουν τη νίκη μετά από τρεις μήνες. Τέλος, επικίνδυνη έξοδο έχει και η τρίτη Καρμιώτισσα που πάει στην Αραδίππου για να αναμετρηθεί με την τοπική Ομόνοια. Κρίσιμο όσον αφορά το κάτω διάζωμα είναι το παιχνίδι της Αναγέννησης με τον ΑΣΙΛ, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στον πίνακα των σκόρερ, ο Γιάννης Χατζηβασίλης της Καρμιώτισσας είναι στην κορυφή με εννιά γκολ, ένα περισσότερο από τον Παουλίνιο του Ονήσιλου. Στα εφτά γκολ είναι οι Ντιούφ (Ερμής), Μιχαήλ (Αλκή) και Ντανίλο (Νέα Σαλαμίνα).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Οι έδρες των ομάδων της Β΄ Κατηγορίας

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Κλήρωση Πρωταθλήματος Γ' Κατηγοριάς

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Πρόγραμμα Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας περιόδου 2024 - 2025

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας