ΚΥΠΕΛΛΟ: Ακόμη τρία εισιτήρια ψάχνουν κάτοχο, με το βλέμμα στη 15η Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε 6.12.2023
ΚΥΠΕΛΛΟ: Ακόμη τρία εισιτήρια ψάχνουν κάτοχο, με το βλέμμα στη 15η Δεκεμβρίου

Ο Εθνικός Άχνας έγινε η 13η ομάδα που πήρε την πρόκριση στη β΄ φάση του κυπέλλου Coca - Cola. Επιικράτησε με 2-0 στο Δασάκι ως τυπικά φιλοξενούμενος και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Οι εκκρεμότητες της α΄ φάσης θα κλείσουν την ερχόμενη Τετάρτη (13/12) με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων. Επιπρόσθετα, Πάφος FC, ΠΑΕΕΚ και ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα προκρίθηκαν χωρίς αγώνα αφού ήταν οι «τυχερές» της κλήρωσης.

Από εκεί και πέρα, άλλες εφτά ομάδες ως τώρα πήραν την πρόκριση μέσω νοκ άουτ αγώνων. Αναλυτικά:

Ολυμπιακός - Καρμιώτισσα

ΑΠΟΕΛ - Πέγεια 2-0

ΑΕΚ Λάρνακας - Αχ./Ονήσιλος 3-2

Δόξα Κατωκοπιάς - Ομόνοια 29Μ 0-1

Νέα Σαλαμίνα - Ένωση 6-0

Ακρίτας Χλώρακας – ΑΕΖ 3-3 (3-4 στην παράταση)

Ομόνοια Αραδίππου – Εθνικός Άχνας 0-2

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

19:00 Οθέλλος - Διγενής Μόρφου

19:00 Αγία Νάπα - Απόλλων

19:00 Ανόρθωση - ΕΝΑΔ Πόλης

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση των αγώνων της β΄ φάσης του θα γίνει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου (12:00) στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ. Και στη β΄ φάση οι αγώνες θα είναι μονοί.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ