Eθνικός: Όταν είναι αουτσάιντερ ανατρέπει τα προγνωστικά
ΓΗΠΕΔΟ
Δημοσιευτηκε:

Με τη ψυχολογία στα ύψη και χωρίς άγχος η προσφυγική ομάδα θα επιδιώξει να φέρει τα κάτω πάνω για να προκριθεί
Στον σημερινό επαναληπτικό στο Δασάκι, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Τσίρειο, ο Απόλλωνας είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και ο Εθνικός το απόλυτο φαβορί για να αποκλειστεί.
Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την ομάδα της Άχνας από το να παίξει τα ρέστα της και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αποστολή πάρα πολύ δύσκολη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν.
Ειδικά μετά το τεράστιο 5-0 επί της Ανόρθωσης ο Εθνικός θα πάει στον σημερινό επαναληπτικό με την ψυχολογία στα ύψη και χωρίς άγχος θα επιδιώξει να φέρει τα κάτω πάνω για να προκριθεί.
Και απέναντι στην Ανόρθωση, αλλά και την Ομόνοια, την οποία επίσης κέρδισε, ο Εθνικός ήταν το αουτσάιντερ αλλά κατάφερε να φέρει τούμπα τα προγνωστικά και πανηγύρισε τεράστιες επιτυχίες. Με αυτή, λοιπόν, τη συνταγή θέλει να κάνει ξανά την έκπληξη και να αποκλείσει τον Απόλλωνα.
Να μην δεχθεί γκολ
Ο πρώτος στόχος του Ντιν Κλάφουριτς είναι η ομάδα του να μην δεχθεί γκολ και παράλληλα να σκοράρει και να μπορέσει να κάνει την ανατροπή. Εάν ο Εθνικός δεχθεί γκολ, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα.
Ο Κροάτης τεχνικός δεν θα αλλάξει την τακτική του, θα παίξει και πάλι με αντεπιθέσεις όπως έπαιξε με όλες τις μεγάλες ομάδες και του βγήκε. Έτσι, δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον θρίαμβο επί της Ανόρθωσης.
Η πιθανή ενδεκάδα: Μπογκαντίνοφ, Κυπριανού, Πρόγιτς, Κορρέα, Ντείβινσον, Χαραλάμπους, Χουντόμπιακ, Μιγκελίτο, Κονέ, Χριστοφή, Μ. Ηλία.
]]>