Ένα λάθος έφερε την ήττα από την Γεωργία για την Εθνική Γυναικών

Δημοσιεύθηκε 4.6.2024
Ένα λάθος έφερε την ήττα από την Γεωργία για την Εθνική Γυναικών

Tην ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την προκριματική φάση του UEFA Women's EURO 2025.

Σε αγώνα που έγινε απόψε στην Τυφλίδα, ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας. Ο αγώνας αφορούσε τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας της διοργάνωσης.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 13ο λεπτό η Μπακράτζε που εκμετελλεύτηκε λάθος στην άμυνα μας.

Πάλεψε η Εθνική μας και στο σημερινό παιχνίδι για θετικό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν απέφυγε την ήττα που την αφήνει για τέταρτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης χωρίς βαθμολογικό κέρδος.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιρίστριες μας προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και στο 78ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που σημείωσε η Άντρη Βιολάρη μετά από εκτέλεση φάουλ της Μαρίας Παναγιώτου.

Νωρίτερα η ομάδα μας είχε διπλό δοκάρι με πρωταγωνίστρια ξανά την Βιολάρη, ενώ πολύ καλές προϋποθέσεις για ισοφάριση δημιουργήθηκαν και στη συνέχεια και ιδαίτερα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χωρίς δυστυχώς να αλλάξει κάτι ως προς το τελικό αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα. Νιώθω ότι αυτό που αρχίσαμε από πέρσι, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, θα έχει συνέχεια. Φαίνεται η πρόοδος και η δυναμική που αναπτύσει αυτή η ομάδα, δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα» ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Στέφανος Βοσκαρίδης.

Κύπρος: Ματθαίου, Σιακαλλή (46' Χρ. Μιχαήλ), Σάββα, Cousic (46' Χαραλάμπους), Μ. Παναγιώτου, Βιολάρη, Αριστοδήμου, Ματσουκάρη (46' Διονυσίου), Παπαδοπούλου (73' Κυριακίδη), Μ. Γεωργίου, Ειρήνη Μιχαήλ.

Η Εθνική μας θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της τον ερχόμενο μήνα με δύο αγώνες. Εντός με την Λιθουανία και εκτός έδρας με τη Λευκορωσία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λευκορωσία 12-0 12
2. Γεωργία 5-5 7
3. Λιθουανία 3-8 4
4. Κύπρος 0-7 0
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
To αντίο στον Ντίνο Ιορδάνους, που «έχει γράψει την δική του ιστορία στην Apollon Ladies»

To αντίο στον Ντίνο Ιορδάνους, που «έχει γράψει την δική του ιστορία στην Apollon Ladies»

To αντίο στον Ντίνο Ιορδάνους, που «έχει γράψει την δική του ιστορία στην Apollon Ladies»