Στον 3ο όμιλο του Nations League η Εθνική Γυναικών

Δημοσιεύθηκε 2.5.2023
Στον 3ο όμιλο του Nations League η Εθνική Γυναικών

Στον τρίτο όμιλο της Γ' Κατηγορίας του Nations League κληρώθηκε η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο και τα Νησιά Φαρόε.

Στην τρίτη κατηγορία σχηματίστηκαν πέντε όμιλοι και οι πέντε ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους θα αγωνιστούν στη Β' Κατηγορία της επόμενης διοργάνωσης.

Οι τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες των πέντε ομίλων, θα αντιμετωπίσουν σε αγώνες play-offs τις τρεις καλύτερες τρίτες ομάδες της Β' Κατηγορίας και οι νικήτριες θα αγωνιστούν επίσης στη Β' Κατηγορία της επόμενης διοργάνωσης.

Το Nations League Γυναικών είναι νέα διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος, στα πρότυπα του Nations League σε επίπεδο Ανδρών.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων:

1η αγωνιστική: 20-23 Σεπτεμβρίου 2023

2η αγωνιστική: 23-26 Σεπτεμβρίου 2023

3η αγωνιστική: 25-28 Οκτωβρίου 2023

4η αγωνιστική: 28-31 Οκτωβρίου 2023

5η αγωνιστική: 29 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2023

6η αγωνιστική: 2-5 Δεκεμβρίου 2023

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!

Ανακοίνωσε Κύπρια ποδοσφαιρίστρια η ΑΕΚ Αθηνών!