Oι επιλογές Κετσπάγια για τη φιλική κόντρα με το Σαν Μαρίνο

Δημοσιεύθηκε 11.6.2024
Oι επιλογές Κετσπάγια για τη φιλική κόντρα με το Σαν Μαρίνο

Με μόλις μία αλλαγή παρατάσσει την Εθνική Κύπρου ο Τιμούρ Κετσπάγια για το φιλικό με το Σαν Μαρίνο (19:00) σε σχέση με την αναμέτρηση που προηγήθηκε κόντρα στη Μολδαβία. Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού στον Κωστάκη Αρτυματά που πήρε και το περιβραχιόνιο μετά από καιρό και άφησε εκτός τον Ανδρέα Χρυσοστόμου.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Μολ, Ε. Κυπριανού, Ν. Παναγιώτου, Γκόγκιτς, Σατσιάς, Μαλεκκίδης, Ντ. Σπόλιαριτς, Αρτυματάς, Κάστανος, Λοΐζου, Πίττας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις