Κι όμως, ο Κετσπάγια «έκοψε» τον Μάριο Ηλία

Δημοσιεύθηκε 8.9.2023
Κι όμως, ο Κετσπάγια «έκοψε» τον Μάριο Ηλία

Απόφαση η οποία προκαλεί απορίες πήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του αποψινού (8/9, 21:45) αγώνα της εθνικής μας απέναντι στη Σκωτία στο «ΑΕΚ Αρένα» για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής ήταν υποχρεωμένος να κόψει δύο ποδοσφαιριστές από την 25μελή αποστολή του ώστε να καταρτίσει την 23άδα του αγώνα και επέλεξε να αφήσει εκτός τον Μάριο Ηλία.

Μιλάμε για έναν από τους πιο φορμαρισμένους Κύπριους ποδοσφαιριστές, ειδικότερα σε ό,τι αφορά τους επιθετικούς, καθώς σκόραρε τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία του παιχνίδια με τον Εθνικό και τελευταίως είναι... «talk of the town» ενώ βρίσκεται στο στόχαστρο διαφόρων ομάδων, με την Ομόνοια να έχει μπει στη λίστα των ενδιαφερομένων.

Σημειώνεται πως ο έτερος ποδοσφαιριστής που άφησε εκτός 23άδας ο Κετσπάγια είναι ο Ανδρέας Φιλιώτης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις