«Να προκαλέσουμε τις πρώτες απώλειες στους Σκωτσέζους»

Δημοσιεύθηκε 7.9.2023
«Να προκαλέσουμε τις πρώτες απώλειες στους Σκωτσέζους»

Για τον αυριανό (8/9, 21:45) αγώνα της εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Σκωτία στο «ΑΕΚ Αρένα», το sold out που σημειώθηκε, τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων αλλά και θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Αγωνιζόμαστε αύριο κόντρα στην Σκωτία. Σήμερα στις 17:30 είναι η διάσκεψή Τύπου και στις 18:00 θα αρχίσει η τελευταία προπόνηση. Είχαμε μόνο την Τρίτη και την Τέταρτη κανονικές προπονήσεις, ελπίζουμε να μην έχουμε αλλά προβλήματα».

Για τα αγωνιστικά κίνητρα μέσα σε ένα τέτοιο όμιλο και πως δημιουργούμε κίνητρα; «Το να αγωνίζεσαι με την Εθνική σου αυτό από μόνο του είναι κίνητρο. Ο κάθε αγώνας είναι πρόκληση. Κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι θέμα συζήτησης. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα».

Για το sold out: «Πρώτη φορά στο «ΑΕΚ Αρένα» θα έχουμε sold out. Μιλάμε για 7 χιλιάδες εισιτήρια που εκδοθήκαν. Οι 3 χιλιάδες ωστόσο είναι Σκωτσέζοι».

Θα είναι η τελευταία παράσταση στην «Αρένα»; «Όχι θα είναι έδρα μας και των Οκτώβριο με την Νορβηγία».

Για την εξέλιξη με «Αλφαμέγα»: «Να ευχαριστήσουμε την «Αλφαμέγα». Θα πραγματοποιηθούν και κάποιες δραστηριότητες με την «Αλφαμέγα» στο μέλλον. Είναι πολύ σημαντική η προσθήκη τους στους χορηγούς μας».

Το πρόγραμμα για την συνέχεια ποτέ βγαίνει; «Καταρτίζετε το πρόγραμμα, έχουν μείνει μόνο κάποιες λεπτομέρειες, μάλλον αύριο θα ξέρουμε το πρόγραμμα μέχρι τον Ιανουάριο».

«Θα ήθελα να πω πως απόψε στης 20:00 η Εθνική μας Ελπίδων αντιμετωπίζει στο «Δασάκι» την Αυστρία για την πρώτη αγωνιστική του 8ο ομίλου. Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων του 2025. Είναι νέα ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές και με προπονητή τον Κωνσταντίνο Μακρίδη. Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την Cablenet. Η είσοδος για το κόσμο θα είναι δωρεάν. Θα δίνονται εισιτήρια στην είσοδο καθαρά και μόνο για μέτρηση».

Μόνο μια φορά κερδίσαμε την Αυστρία: «Ναι και ελπίζουμε μια δεύτερη σήμερα».

Για το ΑΠΟΕΛ- Πάφος: «Λογικά θα ξέρουμε και για αυτό αύριο. Μένουν μόνο οι εκκρεμότητες».

Για το φούτσαλ και τι σκοπεύει να κάνει η ομοσπονδία: «Ασφαλώς δεν χαίρεται κανένας να φεύγουν ομάδες. Aύριο η σύσκεψη και νεότερα επι του θέματος».

Για το ότι χρειάζεται διάθεση και ενέργεια από τους διεθνείς μας: «Σε πολύ καλή κατάσταση η Σκωτσέζοι. Όμως εμείς θέλουμε να τους προκαλέσουμε τις πρώτες απώλειες βαθμών και ελπίζουμε να πάρουμε κέρδος αύριο».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις