Τελευταίες πινελιές από Κετσπάγια

Δημοσιεύθηκε 16.6.2023
Τελευταίες πινελιές από Κετσπάγια

Τα τελικά του πλάνα καταστρώνει ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (21:45) με την αντίστοιχη της Γεωργίας στο «ΑΕΚ Αρένα». Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αφού στην κλήση δεν συμπεριλήφθηκαν λόγω τραυματισμών οι Σωτηρίου, Αρτυματάς, Κακουλλής, Παναγιώτου, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Φιλιώτης, προέκυψε στην πορεία τραυματισμός με τον Μιχάλη Ιωάννου, ενώ λόγω τιμωρίας δεν είναι σε θέση να βοηθήσει ο Νικόλας Ιωάννου.

Η Εθνική μας αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro2024, αφού στην πρεμιέρα δεχθήκαμε την ήττα με 3-0. Τον αγώνα με τη Γεωργία, θα ακολουθήσει εκτός έδρας αγώνας με τη Νορβηγία την Τρίτη 20 Ιουνίου.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κλήση της Εθνικής είναι: Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ζοέλ Μολ, Κωνσταντίνος Σεργίου, Μηνάς Αντωνίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Ιωάννου, Αντρέας Καρώ, Άντερσον Κορέια, Παύλος Κορρέα, Μάριος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Στέλιος Ανδρέου, Ιωάννης Κούσουλος, Γιάννης Σατσιάς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνής, Ιωάννης Πίττας, Δημήτρης Χριστοφή και Μάριος Ηλία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις