BINTEO: Άνοιξε το σκορ η Σκωτία, δεν μας έκανε τη χάρη το VAR

Δημοσιεύθηκε 25.3.2023
BINTEO: Άνοιξε το σκορ η Σκωτία, δεν μας έκανε τη χάρη το VAR

Χάρη σε γκολ του ΜακΓκιν στο 21ο λεπτό η Σκωτία άνοιξε το σκορ απέναντι στην εθνική μας ομάδα.

Μετά από γύρισμα του Ρόμπερτσον από αριστερά που κόντραρε στον Γκόγκιτς, η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο άσος της Άστον Βίλα την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR με υποψία οφσάιντ σε δύο περιπτώσεις, τόσο στην κάθετη προς την Ρόμπερτσον όσο και στην μπαλιά του τελευταίου προς τον σκόρερ, όμως ο Κροάτης Μπέμπεκ δεν μας... έκανε τη χάρη, μετρώντας κανονικά το γκολ, ενδεχομένως σωστά αν και η φάση ήταν πολύ οριακή.

Δείτε το 1-0 της Σκωτίας:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις