«Έχουμε κερδίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Γιατί όχι να πάρουμε το αποτέλεσμα»

Δημοσιεύθηκε 26.9.2022
«Έχουμε κερδίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Γιατί όχι να πάρουμε το αποτέλεσμα»

Αισιόδοξος για το παιχνίδι κόντρα στο Κόσοβο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια, εκφράζοντας την πίστη του για την ομάδα του.

Για τον αγώνα: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι πιστεύω και για τις 2 ομάδες. Εμείς μετά τη νίκη επί της Ελλάδας, θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα μπαράζ. Για να τον πετύχουμε πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο. Η ομάδα είναι έτοιμη, ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι.

Έχουμε κερδίσει την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Γιατί όχι να πάρουμε το αποτέλεσμα. Όπως είπε ο Πιέρος έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη δεύτερη θέση αλλά μπορεί να τερματίσουμε και τέταρτοι. Έχουμε όλα όσα χρειάζονται για τον σημαντικό παιχνίδι. Το Κόσοβο είναι καλή ομάδα αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλούς παίκτες.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Το Κόσοβο έχει παίκτες που παίζουν σε δυνατά πρωταθλήματα. Και εμείς έχουμε καλούς παικτες, νέα παιδιά που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Δεν αξίζει η ομάδα να παίξει στα μπαράζ».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις