Ο Πογέτ απαντά για το χαμηλό ποσοστό σε εύστοχες πάσες με Κύπρο – «Δεν περίμενα όσα συνέβησαν»

Δημοσιεύθηκε 26.9.2022
Ο Πογέτ απαντά για το χαμηλό ποσοστό σε εύστοχες πάσες με Κύπρο – «Δεν περίμενα όσα συνέβησαν»

Μετά την ήττα από την Εθνική Κύπρου, η Εθνική Ελλάδα ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει αύριο την Βόρειο Ιρλανδία στο τελευταίο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Nations League.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος όπως σημείωσε δεν πρέπει να δραματοποιούμε την κατάσταση μετά από μια ήττα καθώς ο στόχος της πρώτης θέσης στον όμιλο και της ανόδου έχει επιτευχθεί.

Σε ερώτηση για το χαμηλό ποσοστό στις εύστοχες πάσες κόντρα στην Κύπρο (83%) σε σχέση με τα προηγούμενα ματς όπου ήταν πάνω από 90%, απάντησε: «Θα ήταν καλό να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερη δουλειά. Δεν είχαμε την τύχη να προπονηθούμε όλοι μαζί σωστά. Αυτή είναι η κατάσταση σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στους παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Και πρέπει οι παίκτες να παίζουν και στις ομάδες τους».

Πώς εξηγεί το αποτέλεσμα στην Κύπρο: «Αν με ρωτούσατε πριν το ματς και με βάση την προετοιμασία θα έλεγα πως δεν το περίμενα γιατί ήταν εξαιρετικές οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Δεν περίμενα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του αγώνα. Οι αντίπαλοι μας είχαν δώδεκα λεπτά με τρεις σπουδαίες ευκαιρίες και ένα γκολ. Ήταν δύσκολο να σκοράρουμε εκείνη τη μέρα. Μερικές φορές δεν είναι το σύστημα ή το χρώμα της φανέλας, αν έχεις ευκαιρία και σκοράρεις και το πετύχεις την κατάλληλη στιγμή τότε μπορείς να πάρεις τη νίκη».

Μάνταλος: «Θα μας μάθει πολλά η ήττα στην Κύπρο»

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Κύπρο υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Β. Ιρλανδία πως η ήττα αυτή θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα. «Η ήττα στην Κύπρο δεν είχαμε το ρυθμό ή πολλά κομμάτια που είχαμε σε πολλά ματς αυτού του ομίλου. Μπορεί να μας δείξει πολλά πράγματα, πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, θέλαμε να κλείσουμε τον όμιλο με το απόλυτο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κλείσουμε τον όμιλο με νίκη».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις