Το Σάββατο στηρίζουμε την εθνική - Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων

Δημοσιεύθηκε 22.9.2022
Το Σάββατο στηρίζουμε την εθνική - Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των ανδρών με την Ελλάδα που θα γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα.

Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω διαδιχτύου από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ www.cfa.com.cy.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΔΩ

Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν ανοικτά τρία ταμεία στο ΑΕΚ Αρένα για εξυπηρέτηση του κόσμου που θα πάει στο Στάδιο να πάρει εισιτήριο. Τα ταμεία θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Δεν θα υπάρχει στο Στάδιο συνεργείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Οικογενειακό εισιτήριο 15 ευρώ για δύο ενήλικες και μέχρι τρία παιδιά.

Στηρίζουμε την Εθνική μας, την Ομάδα που μας Ενώνει.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις

Συνηθίσαμε στις... πτώσεις