Το ενδιαφέρον στα ύψη με Ελλάδα-Κύπρος στην Megabet Plus, με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.6.2022
Το ενδιαφέρον στα ύψη με Ελλάδα-Κύπρος στην Megabet Plus, με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out

Σπουδαία ματς στο Nations League που μπαίνει στην τρίτη αγωνιστική, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο αγώνας Ελλάδας - Κύπρου που θα διεξαχθεί στις 21:45 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Σε άλλες σημαντικές αναμετρήσεις για την Α' Κατηγορία, η Πορτογαλία υποδέχεται την Τσεχία και η Ελβετία αντιμετωπίζει την Ισπανία. Δυνατή κόντρα για την Β' Κατηγορία, Σουηδία-Σερβία. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.


Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.


Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελλάδα - Κύπρος, η επιλογή για νίκη της Ελλάδας δίνει 1.22, ενώ για νίκη της Κύπρου δίνει 15.15. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.88, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.90.


ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ


Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πορτογαλία - Τσεχία, η επιλογή για νίκη της Πορτογαλίας δίνει 1.41, ενώ για νίκη της Τσεχίας δίνει 7.14. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.71. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.18. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.


ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ


Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελβετία - Ισπανία, η επιλογή για νίκη της Ελβετίας δίνει 4.25, ενώ για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.84. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.57. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.


ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΒΕΤΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ


Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σουηδία - Σερβία, η επιλογή για νίκη της Σουηδίας δίνει 2.88, ενώ για νίκη της Σερβίας δίνει 2.57. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.09. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.22, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.


ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΟΥΗΔΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ


*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.


Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.


Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Έκαναν πίσω για Λαΐφη επειδή ζήτησε χρόνο

Έκαναν πίσω για Λαΐφη επειδή ζήτησε χρόνο

Έκαναν πίσω για Λαΐφη επειδή ζήτησε χρόνο

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Η εκτόξευση του Πίττα σε έναν χρόνο!

Η εκτόξευση του Πίττα σε έναν χρόνο!

Η εκτόξευση του Πίττα σε έναν χρόνο!