Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Κούμα - Aνακοίνωση ΚΟΠ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 21.2.2020
Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Κούμα - Aνακοίνωση ΚΟΠ

Όλα καλά με τον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας, η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Κούμα δεν εμπνέει ανησυχία, αν και για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει για νοσηλεία στην κλινική στην οποία μεταφέρθηκε.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος της ΚΟΠ ένιωσε αδιαθεσία καθώς βρισκόταν στο ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου θα πραγματοποιούνταν συνάντηση μεταξύ του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας, Μπερτράντ Λαγιέκ και των προέδρων των σωματείων, η οποία εντέλει ακυρώθηκε.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας πριν την έναρξη προγραμματισμένης συνάντησης με τους Προέδρους των ομάδων Ά Κατηγορίας σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε κλινική για εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Αποφασίσθηκε από το γιατρό, να παραμείνει για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

]]>

Έκαναν πίσω για Λαΐφη επειδή ζήτησε χρόνο

Στα ευρωπαϊκά μια ομάδα αγωνίζεται... η Κύπρος!

Η εκτόξευση του Πίττα σε έναν χρόνο!