Για την τέταρτη σερί προκειμένου να ελπίζει
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
Δημοσιευτηκε:

Η Ένωση πάει στο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει την Σαλαμίνα και θέλει μόνο νίκη. Η ομάδα του Παραλιμνίου που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες επί του Ακρίτα με 5-1, της Δόξας 0-1 και του Ολυμπιακού 3-0, σήμερα κόντρα στην Σαλαμίνα θέλει να πετύχει το 4Χ3. Για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει.
Είναι τελικός
Για την Ένωση απομένουν τρεις τελικοί. Σήμερα με Σαλαμίνα, έπειτα με την ΑΕΛ στο Τάσος Μάρκου και στο φινάλε με την Ανόρθωση στο Α.Παπαδόπουλος. Σήμερα είναι ο πρώτος τελικός αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν την βολεύει. Για να ελπίζει στους άλλους δύο πρέπει να κερδίσει πρώτα την Σαλαμίνα. Στο Αμμόχωστος θα πάει με την φόρα των τριών τελευταίων νικών και υπάρχει μεγάλη πίστη αλλά και αισιοδοξία ότι μπορεί να πάρει το διπλό.
Ενδεκάδα που κερδίζει
Και σήμερα για τον Σατσιά θα ισχύσει το ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Παρά το ότι ο Κόστιτς ξεπέρασε τον τραυματισμό του εντούτοις στον άσσο θα διατηρηθεί για τέταρτο συνεχόμενο ματς ο Παναγιώτου που κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Άλλωστε με τον Παναγιώτου έκανε τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Σατσιάς. Επίσης ο Λαμί που βρήκε από την ναφθαλίνη και είναι από τους κορυφαίους θα είναι και πάλι στην ενδεκάδα, όπως βέβαια και ο Κατσιάρης ο οποίος σκόραρε στα τρία τελευταία παιχνίδια. Οι Ντιαβαρά και Λουσέρο διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα.