Δεν μηδενίζεται η δουλειά του Σατσιά

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 25.3.2023
Δεν μηδενίζεται η δουλειά του Σατσιά

Παρά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να μηδενίζεται η δουλειά του Μαρίνου Σατσιά. Εξάλλου η Ένωση έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να ανακάμψει και να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.Για αυτό άλλωστε και η διοίκηση περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Κύπριο τεχνικό.

Υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η ομάδα του Παραλιμνίου έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε και περισσότερους βαθμούς από τους 22 που μετρά.

Μπορεί μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί του Ακρίτα να μην κέρδισε στα τελευταία τρία παιχνίδια, να πήρε μόλις ένα βαθμό και να έχασε πολύτιμο έδαφος αλλά η Ένωση είναι εντός του στόχου της παραμονής. Μάλιστα με νίκη επί της Δόξας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους και θα αποκτήσει και πάλι πλεονέκτημα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό