H περηφάνεια του προέδρου της Ένωσης

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 21.1.2023
H περηφάνεια του προέδρου της Ένωσης

Η Ένωση δεν προκρίθηκε, είχε όμως πολύ καλή παρουσία, κέρδισε τις εντυπώσεις στο Α. Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος Κυριάκος Ττίκκης δηλώνει περήφανος για την ομάδα του :"Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Μπορεί να μην πήρανε την πρόκριση αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή και στους παίκτες. Παίξαμε στα ίσια την Ανόρθωση και χάσαμε στα πέναλτι. Δεν πήραμε την πρόκριση αλλά δείξαμε ξανά ότι είμαστε μία ομάδα με πολλές δυνατότητες που κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια".

Ο διοικητικός ηγέτης των βυσσινί έστειλε και το μήνυμα πως :" Η Ένωση ήταν, είναι και θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία ".

Για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ανόρθωση ο πρόεδρος δήλωσε :" Είναι ένα άλλο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι η τύχη αυτή την φορά θα είναι μαζί μας και θα είμαστε εμείς οι νικητές".

Έκαμε και ροτέισιον

Ο Μαρίνος Σατσιάς έκανε και ροτέισιον στο κύπελλο. Βασικοί παίκτες όπως ο τερματοφύλακας Κόστιτς και οι Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς, Λουσέρο, δε ξεκίνησαν στην ενδεκάδα. Η προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας με την Ανόρθωση στο Α. Παπαδόπουλος ξεκινά από σήμερα.

Παρελθόν πριν γίνει παρών ο Γκαλ

Ο Αμερικανός επιθετικός Ρομέιν Γκαλ που βρίσκεται στην Κύπρο από τις προηγούμενες μέρες αποτέλεσε παρελθόν πριν γίνει παρών. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση σημειώθηκε απρόσμενη αρνητική εξέλιξη αφού ο παίκτης δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και αποτέλεσε παρελθόν. Ήδη η Ένωση κινείται για την απόκτηση αλλού επιθετικού.

Καταγγελία

Η διοίκηση προχώρησε χθες σε καταγγελία ότι οπαδοί της Ανόρθωσης προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της ομάδας. Κάλεσε την επίσημη Ανόρθωση να καταδικάσει τους βανδαλισμούς και έστειλε το μήνυμα πως ο εχθρός είναι απέναντι και όχι ανάμεσα μας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Τέλος ο Κανέδα από την ΕΝΠ

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό

Άλλο ένα εισιτήριο για την Α' κατηγορία - Τα δεδομένα για Ένωση και Ολυμπιακό